reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kutde dziewczyny nie wien co jest grane. Zastrzyk ovitrelle zrobiony lecz @ przyszła w niedziele. Dziś mam końcówkę a zawsze mój cykl trwał do 4 dni i spokoj. Przez cały dzień bardzo boli i kuje mnie podbrzusze. Wizytę mam umówiona na poniedziałek lekarz chce umówić mnie na udrożnienie jajników. Staramy się z mężem ponad 3 lata tylko ze jest problem bo wyjeżdża i wraca co 3-4 tyg.

Femibion masz kochana od 13 tyg ciąży to lepiej wybierz coś dla staraczek ;) Prenatal Uno albo Pregna Start ma bardzo dobry skład [emoji4]
Widzę napis, ale to nie znaczy, ze teraz nie mogę brać. ;) Femibion 1 jest lepszy do starań niż 0. ;) Po drugie i tak są te same dawki witamin jakie bym przyjmowała osobno. Nie robi to większych różnicy, to że są 3 rodzaje to czysty marketing. :) Różnica jest taka, że przyjmuje więcej dobrych substancji, które na bank nie zaszkodzą w jednej tabletce a nie w 3 czy 4. :)

Tym bardziej, że ciężko ostatnio u mnie ze zdrowym odżywianiem, mało jem, nie mam apetytu. Suplementacja zawsze jest wskazana w takim przypadku.

Widzę napis, ale to nie znaczy, ze teraz nie mogę brać. ;) Femibion 1 jest lepszy do starań niż 0. ;) Po drugie i tak są te same dawki witamin jakie bym przyjmowała osobno. Nie robi to większych różnicy, to że są 3 rodzaje to czysty marketing. :) Różnica jest taka, że przyjmuje więcej dobrych substancji, które na bank nie zaszkodzą w jednej tabletce a nie w 3 czy 4. :)
No jasne, że to marketing, ale tam masz też DHA, a chyba na początku nie jest to takie istotne, ale ja się nie znam więc nic nie mówię ;) jak coś to kiedyś pisałam że zostało mi bodajże pół opakowania Femibion 1 więc jak chcesz to z chęcią ci podeślę bo u mnie i tak leży [emoji4][emoji4][emoji4]

No jasne, że to marketing, ale tam masz też DHA, a chyba na początku nie jest to takie istotne, ale ja się nie znam więc nic nie mówię ;) jak coś to kiedyś pisałam że zostało mi bodajże pół opakowania Femibion 1 więc jak chcesz to z chęcią ci podeślę bo u mnie i tak leży [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja na razie i tak chcę skończyć Folik i przejść od razu do Femibiona 2 ale dziękuję kochana za propozycję. :) Właśnie DHA też się przyda od samego początku. :) Lepiej się konkretnie zacznę suplementować. :D

Kutde dziewczyny nie wien co jest grane. Zastrzyk ovitrelle zrobiony lecz @ przyszła w niedziele. Dziś mam końcówkę a zawsze mój cykl trwał do 4 dni i spokoj. Przez cały dzień bardzo boli i kuje mnie podbrzusze. Wizytę mam umówiona na poniedziałek lekarz chce umówić mnie na udrożnienie jajników. Staramy się z mężem ponad 3 lata tylko ze jest problem bo wyjeżdża i wraca co 3-4 tyg.
Nie pomogę, ale mam znajomych, którzy niestety też starali się prawie 5 lat o dziecko bo on wyjeżdżał na 3 tyg i na tydzień wracał do domu, oboje zdrowi, a nie mogli się wstrzelić w owu :/

bylam z sasiadka 3.5 godz na plotkach i az sie balam co zastane jak wroce a tu tylko 3str.
ja mam nadzieje ze to jednak nie ciaza biochemiczna u @Migdalove ja mam nadzieje ze to sie szczesliwie skonczy.

reklama
Do góry