Dziewczyny 2 dni mnie nie było a tu z 500 postów więcej!!!
@Migdalove trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się potoczyło
@Migdalove trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się potoczyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś identyczna temperatura tylko u mnie urosła [emoji57]A u mnie już konkretne odliczanie do @. Temp. spadła az do 36,77 więc weekend mam pod znakiem @.
Widzę napis, ale to nie znaczy, ze teraz nie mogę brać. Femibion 1 jest lepszy do starań niż 0. Po drugie i tak są te same dawki witamin jakie bym przyjmowała osobno. Nie robi to większych różnicy, to że są 3 rodzaje to czysty marketing. Różnica jest taka, że przyjmuje więcej dobrych substancji, które na bank nie zaszkodzą w jednej tabletce a nie w 3 czy 4.
Dziewczyny 2 dni mnie nie było a tu z 500 postów więcej!!!
@Migdalove trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się potoczyło [emoji110][emoji110][emoji110]
Tylko ze owulacje mam monitorowana i dwa razy dostałam już zastrzyk z ovitrelle. Niestety nic nie pomogło. Lekarz mówi ze to już jest za długo wiec trzeba sprawdzić drożność jajnikow.Nie pomogę, ale mam znajomych, którzy niestety też starali się prawie 5 lat o dziecko bo on wyjeżdżał na 3 tyg i na tydzień wracał do domu, oboje zdrowi, a nie mogli się wstrzelić w owu :/