reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Migdalove, jest nadzieja :)! Trzymam kciuki baaardzo mocno!

@Maliina, nie pomogę, bo nie mam pojęcia co to może być? Może coś ją dziabnęło? Wapno dawałaś? Albo coś przeciwalergicznego...Ale to gdybanie. Jak do jutra nic się nie zmieni podejdź do lekarza zapytać.

@Migdalove to się wstrzeliłam z postem o nasieniu. Po cichu gratuluję.
Chyba jednak nasienie jest dobre. :D Ale oczywiście masz rację, czas czasem ale ostatnio nawet mieliśmy kłopoty z funduszami, wszystko szło na ślubne sprawy i tak mówimy, że przecież nie umrzemy od braku badań, to poczeka. ;)
Wstrzeliłam się z tym nieźle czasowo. Ale naprawdę uważam, że jak ktoś podjął decyzję chce dziecko i mu nie wychodzi kilka miesięcy to powinien zrobić to badanie. Bo nie zawsze wyniki są zero-jedynkowe. Tzn. często można coś poprawić i przyspieszyć ten czas oczekiwania na 2 kreski.
A Tobie po cichu gratuluję :)

Biorę 1 tabletkę przed snem (norprolac 75uq), mam duphaston, lekarz mówił, żeby od razu wstawić się do niego dlatego jutro od razu jadę, nawet dzwonić nie będę.
To dobrze, bo o odstawieniu norprolacu musi lekarz zadecydowacz tym bardziej, ze nierzesz dosc duza dawke, czesto kobiety zaczynają.od 1/4 tabletki.
Ja bym brała 2xdziennie duphaston, tak zapobiegawczo.

reklama
Do góry