1
174974
Gość
Zobaczymy co lekarz powie, ale ja wam mówię, to raczej biochemiczna bo krwawię już.Powtórz betę bo to dosłownie prawie, że cud spóźnionej owulacji [emoji4][emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy co lekarz powie, ale ja wam mówię, to raczej biochemiczna bo krwawię już.Powtórz betę bo to dosłownie prawie, że cud spóźnionej owulacji [emoji4][emoji4][emoji4]
Też tak miałam w kwietniu z tym, że ja plamilam 5 dni, a później dopiero rozkręciło się krwawienie, cienie na testach, ale bety nie robiłam wtedyZobaczymy co lekarz powie, ale ja wam mówię, to raczej biochemiczna bo krwawię już.
Zobaczymy co lekarz powie, ale ja wam mówię, to raczej biochemiczna bo krwawię już.
Ja już przechodziłam biochemiczną ale ból był okropny, płakałam jak oszalała a teraz tak spokojnie. Nic praktycznie nie boli.Też tak miałam w kwietniu z tym, że ja plamilam 5 dni, a później dopiero rozkręciło się krwawienie, cienie na testach, ale bety nie robiłam wtedy
Ja już przechodziłam biochemiczną ale ból był okropny, płakałam jak oszalała a teraz tak spokojnie. Nic praktycznie nie boli.
Ja nie wiem czy miałam biochemiczną wtedy czy nie, ale okres miałam jak każdy innyJa już przechodziłam biochemiczną ale ból był okropny, płakałam jak oszalała a teraz tak spokojnie. Nic praktycznie nie boli.
U mnie był bardzo bolesny jak nigdy wtedy, no nic, zobaczymy co powie lekarz.Ja nie wiem czy miałam biochemiczną wtedy czy nie, ale okres miałam jak każdy inny
Ja napisałabym do niego smsa przy takiej becie nawet nie ma szans żeby cokolwiek zobaczyć więc nie wiem czy jest sens jechać, a jedyne co zleci to duphastonU mnie był bardzo bolesny jak nigdy wtedy, no nic, zobaczymy co powie lekarz.
Jest sens, tak czy inaczej beta jest dodatnia, jest krwawienie, musi zajrzeć co tam. Za wcześnie to może być przed datą @ a nie po. Biorę euthyrox,norprolac wszystko muszę z nim omówić a nie smsy.Ja napisałabym do niego smsa przy takiej becie nawet nie ma szans żeby cokolwiek zobaczyć więc nie wiem czy jest sens jechać, a jedyne co zleci to duphaston
Wiem z własnego doświadczenia, że nawet przy dobrze rozwijającej się ciąży na takim etapie lekarz na USG nic nie widzi, ale oczywiście jeśli cię cokolwiek niepokoi to jedz [emoji4][emoji4][emoji4]Jest sens, tak czy inaczej beta jest dodatnia, jest krwawienie, musi zajrzeć co tam. Za wcześnie to może być przed datą @ a nie po. Biorę euthyrox,norprolac wszystko muszę z nim omówić a nie smsy.