Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby właśnie wyglądało jakby była późno. Ale skąd tak silne plamienie... Ehh czy ja nie mogę mieć normalnie wszystkiego... Normalnie przechodzi przeze mnie złość radość i wszystko na raz.Może owu się przesunęła ?
Gratulacje
nie na darmo cienie wychodzily... male stezenie hcg jest jeszcze. ale jest! i bedzie dobrze! i slub bedziecie miec juz we troje <3
Dokladnie, ja jak teraz mojej gin powiedziałam ile sie staramy to od razu stwierdzila ze najpierw badanie nasienia bo to najwazniejsze no i to jest jedno badanie a potem mozna sie reszta u kobiety zajac jak cos.. [emoji6]Kochana nie odczytuj tego jako atak, bo pisałam to ogólnie, Ty jesteś młodziutka i wiek Cię nie goni. Ale widzę, że Ci zależy na dziecku, co miesiąc przeżywasz, że się nie udało. Badanie nasienia jest jednym z pierwszych jakie zaleca się przy diagnostyce niepłodności i moim zdaniem dawno powinniście je wykonać. Nie wierzę, że nie można znaleźć jednego dnia przez taki okres czasu, żeby się na nie umówić, nawet poświęcając pół dnia na dojazd i kolejne pół dnia na powrót do domu, kliniki są otwarte tez w soboty. To proste badanie może dużo rozjaśnić w waszej kwestii i pokazać w jakim kierunku powinniście działać.
Chyba jednak nasienie jest dobre. Ale oczywiście masz rację, czas czasem ale ostatnio nawet mieliśmy kłopoty z funduszami, wszystko szło na ślubne sprawy i tak mówimy, że przecież nie umrzemy od braku badań, to poczeka.Kochana nie odczytuj tego jako atak, bo pisałam to ogólnie, Ty jesteś młodziutka i wiek Cię nie goni. Ale widzę, że Ci zależy na dziecku, co miesiąc przeżywasz, że się nie udało. Badanie nasienia jest jednym z pierwszych jakie zaleca się przy diagnostyce niepłodności i moim zdaniem dawno powinniście je wykonać. Nie wierzę, że nie można znaleźć jednego dnia przez taki okres czasu, żeby się na nie umówić, nawet poświęcając pół dnia na dojazd i kolejne pół dnia na powrót do domu, kliniki są otwarte tez w soboty. To proste badanie może dużo rozjaśnić w waszej kwestii i pokazać w jakim kierunku powinniście działać.
Bardzo wczesna ciąża????
Ty to potrafisz trzymać w napięciu!Nie ma czego raczej... Przecież wg tabelki to 3 tydzień a na drugie to plamię jak by to był @ już to prędzej biochemiczna, ale przecież nie boli mnie tak brzuch jak wtedy.?
Mam! A mogę wziąć jak biorę norprolac?Ty to potrafisz trzymać w napięciu!
Masz luteine, duphaston cokolwiek? Plamienia na początku moga wystapic, tym bardziej, ze jestes w terminie @. Trzymam kciuki z calych sił i calym sercem Ci kibicuje Gosia!