reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
nie na darmo cienie wychodzily... male stezenie hcg jest jeszcze. ale jest! i bedzie dobrze! i slub bedziecie miec juz we troje <3

reklama
Kochana nie odczytuj tego jako atak, bo pisałam to ogólnie, Ty jesteś młodziutka i wiek Cię nie goni. Ale widzę, że Ci zależy na dziecku, co miesiąc przeżywasz, że się nie udało. Badanie nasienia jest jednym z pierwszych jakie zaleca się przy diagnostyce niepłodności i moim zdaniem dawno powinniście je wykonać. Nie wierzę, że nie można znaleźć jednego dnia przez taki okres czasu, żeby się na nie umówić, nawet poświęcając pół dnia na dojazd i kolejne pół dnia na powrót do domu, kliniki są otwarte tez w soboty. To proste badanie może dużo rozjaśnić w waszej kwestii i pokazać w jakim kierunku powinniście działać.
Dokladnie, ja jak teraz mojej gin powiedziałam ile sie staramy to od razu stwierdzila ze najpierw badanie nasienia bo to najwazniejsze no i to jest jedno badanie a potem mozna sie reszta u kobiety zajac jak cos.. [emoji6]

Kochana nie odczytuj tego jako atak, bo pisałam to ogólnie, Ty jesteś młodziutka i wiek Cię nie goni. Ale widzę, że Ci zależy na dziecku, co miesiąc przeżywasz, że się nie udało. Badanie nasienia jest jednym z pierwszych jakie zaleca się przy diagnostyce niepłodności i moim zdaniem dawno powinniście je wykonać. Nie wierzę, że nie można znaleźć jednego dnia przez taki okres czasu, żeby się na nie umówić, nawet poświęcając pół dnia na dojazd i kolejne pół dnia na powrót do domu, kliniki są otwarte tez w soboty. To proste badanie może dużo rozjaśnić w waszej kwestii i pokazać w jakim kierunku powinniście działać.
Chyba jednak nasienie jest dobre. :D Ale oczywiście masz rację, czas czasem ale ostatnio nawet mieliśmy kłopoty z funduszami, wszystko szło na ślubne sprawy i tak mówimy, że przecież nie umrzemy od braku badań, to poczeka. ;)

Nie ma czego raczej... Przecież wg tabelki to 3 tydzień a na drugie to plamię jak by to był @ już to prędzej biochemiczna, ale przecież nie boli mnie tak brzuch jak wtedy.?
Ty to potrafisz trzymać w napięciu! :)
Masz luteine, duphaston cokolwiek? Plamienia na początku moga wystapic, tym bardziej, ze jestes w terminie @. Trzymam kciuki z calych sił i calym sercem Ci kibicuje Gosia!

przy tej euforii zagubil sie post o mojej corce co zrozumiale ale moze moglby ktos looknac i podpowiedziec ?
mloda juz chodzi i mowi ze ma raka piersi i musze pukac ja ww główkę za te głupoty.

reklama
Do góry