Bunia1992
Fanka BB :)
A jak to jest z seksem? Mozna czy raczej nie ?
Mój lekarz nie widział żadnych przeciwwskazań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak to jest z seksem? Mozna czy raczej nie ?
Mój biedny mąż od niedzieli nie serduszkował ze mną a pewnie by chciałMój lekarz nie widział żadnych przeciwwskazań
Świetny przyrost [emoji4] mam nadzieję że kiedyś taki ujrzę [emoji4][emoji4][emoji4]Dziewczyny jak to obliczyć ze beta byla w poniedzialek 330 a wczoraj 934 ? Nie za duzy przyrost ? Moj mnie juz zmartwil ze to ciąża pozamaciczna ;( niby przyrost 66% to powinien byc gdzies 514 chyba. Martwie sie ze tak duzo.
Ja bym się też na waszym miejscu skupiła na badaniach jednak po tylu nieudanych cyklach musi coś być nie tak, zrób sobie cały profil hormonalny, zbadaj IO, tarczycę masz pod kontrolą więc to już z głowy, ja bym osobiście tak długo nie wytrzymała, ja zaszłam w ciążę bodajże w drugim cyklu poprzednio więc narazie nie szaleje z badaniami, ale jeśli nie zaskoczy po 3 cyklach jak wrócę do starań to zaczynam ponownie wszystkie możliwe badania robić bo czas nie działa na moją korzyść, a nie wierzę, że przez tyle czasu nie możecie się wstrzelić...Witam się w 1dc 24 cyklu starań... Coś czułam, że nie potrzebnie jadę.
Niestety to nie są strony mojego narzeczonego, tam by nie było problemu, tutaj ludzie są tacy, że nawet prostownika Ci nie pożyczą. Po drugie narzeczony pracuje od poniedziałku do piątku i nie może sobie pozwolić teraz bynajmniej na jakieś wolne, nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądał grafik na wrzesień. Ale wtedy już prawdopodobnie kupimy auto.Ja bym się też na waszym miejscu skupiła na badaniach jednak po tylu nieudanych cyklach musi coś być nie tak, zrób sobie cały profil hormonalny, zbadaj IO, tarczycę masz pod kontrolą więc to już z głowy, ja bym osobiście tak długo nie wytrzymała, ja zaszłam w ciążę bodajże w drugim cyklu poprzednio więc narazie nie szaleje z badaniami, ale jeśli nie zaskoczy po 3 cyklach jak wrócę do starań to zaczynam ponownie wszystkie możliwe badania robić bo czas nie działa na moją korzyść, a nie wierzę, że przez tyle czasu nie możecie się wstrzelić...
Ja wszystko rozumiem, ale jeśli Wam zależy to nie da rady od kogoś auta pożyczyć żeby podjechać na badanie ? Ja jak musiałam jechać do lekarza w ciąży, a też wtedy jakoś auta nie miałam to pożyczyłam bo było to dla mnie priorytetowe i nic wtedy innego nie miało znaczenia [emoji4]
Głowa do góry bierzcie się oboje za siebie i napewno wszystko się ułoży [emoji4][emoji4][emoji4]
Dodałam
Dodałam.Jeszcze ja[emoji5] Ela @1.09 1cykl 1dziecko
Szok[emoji22][emoji22][emoji22]miałam podobne objawy do mnie pewnie tez przyjdzie[emoji51]No nie [emoji22]
Testy owulacyjne powinno robić się codziennie o stałej porze, będą ciemnieć z dnia na dzień im bliżej owulacjiNie ogarniam tych testów owu. Ten u góry test z 4 dni a ten na dole z teraz. Jak to możliwe ze kreska ciemnieje? Zobacz załącznik 891000