reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A nie za duzy ? Bo to jest chyba ponad 100% ?
Chyba ze ja nie potrafie liczyc xd mi wychodzilo 66 % z 330 to 500. A 500 +330 to 830.
znajoma miala przyrost 280%. dziewczyny spokojnie. jedne kropki startuja wolniej i pozniej sie rozpedzaja... inne startuja ostro a potem zwalniaja. to jak ze wzrostem niemowlakow, waga czy tez umiejetnosciami jakie nabywaja. kazdy inaczej w iinnym tempie i czasie. jesli nie dzieje sie nic zlego nie ma sie co stresowac. i na wizycie lekarz wszystko wyjasni. te % to tez wartosci typowo ksiazkowe.
ja zaluje ze ogole bete robilam. jak dla mnie beta powinna byc tylko ze skierowaniem kiedy lekarz ma watpliwosci. przez to duzo mniej stresu u kobiet. ja sama w schize malo nie wpadlam.

Zastanawiam się czy po miesiacu brania luteiny badac sobie progesteron? w 16dpo mialam 18.060 gdzie norma od 11 niby tragedii nie ma ale moze moglby byc lepszy. i choc luteina jest na bole podbrzusza zastanawiam sie czy powinnam zbadac proga.

Też uważam, że jak ktoś się stara i nie ma ciąży to po kilku cyklach powinien już zacząć robić podstawowe badania sobie i partnerowi. Szczególnie osoby, które są już po 30, bo szkoda tracić czas.

reklama
Też uważam, że jak ktoś się stara i nie ma ciąży to po kilku cyklach powinien już zacząć robić podstawowe badania sobie i partnerowi. Szczególnie osoby, które są już po 30, bo szkoda tracić czas.
ja nie wiem czy w moim wypadku to zadzialalo. w marcu tego roku skonczylam 30 lat. po 2 nieudanych cyklach postanowilam naklamac ginowi ze staramy sie 9 mcy by dostac skierowanie na badania. Zrobilam hormony wyniki byly super i co? i jestem w ciazy. ale moj M jest na diecie.. nie ruszal piwa, jadl owsianke i inne zdrowe rzeczy.. schudl sobie 10kg no i zadzieralam dupe do gory po kazdym seksie. nie wiem co pomoglo ale cos sprawilo ze zaskoczylo.

Do góry