reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja również coś widzę; )

Kurde, jestem dziś padnieta, synek płakał od 21 do 22 non stop, spać nie chciał, w nocy spał ze mną bo inaczej płacz, na głowę mi w nocy wchodził. Teraz jestem pół przytomna i głowa mi pęka. On tak jakby wiedział że chcemy drugie dziecko i probuje mnie zniechęcić :( gdyby on był codziennie taki jak dziś to faktycznie bym zwariowała
Mi moja miesięczna dziś od 12 do 2 w nic spać nie mogła bo się katarem od syna zaraziła :(
Teraz mi leżak stoi na poduszce żeby jej było lepiej.
IMG_20180823_075314.jpg

Załączniki

• IMG_20180823_075314.jpg
    IMG_20180823_075314.jpg
    91,4 KB · Wyświetleń: 314
Wiecie co.. Ja tu luteine probowalam wtyknac ale chyba mam za krotkie palce.. Wcale jakos daleko nie udalo mi sie jej wcisnac. Czy to tez uzyska zamierzony efekt? Czy zbyt plytko wlozona nic nie da.

@KatiNails biedulka mala. To sie teraz umeczy z katarem malenstwo.

Mi moja miesięczna dziś od 12 do 2 w nic spać nie mogła bo się katarem od syna zaraziła :(
Teraz mi leżak stoi na poduszce żeby jej było lepiej. Zobacz załącznik 890905
Wiem co to katar u takiego malucha niestety, synek miał to tydzień chodziłam jak zombie. Teraz najprawdopodobniej u nas chodzi o kolejne ząbki, 5 juz ma i właśnie jak wychodzą to z aniołka robi mi się z dziecka diabeł istny :(

reklama
Do góry