1
174974
Gość
No w sumie jak zaznaczyła na zdjęciu to i ja widzę.Sprawdz sama czy dobrze dostrzegam cos
Zobacz załącznik 890899
Pozatym kochana 2 dni z rzędu masz cienie musi cos byc na rzeczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w sumie jak zaznaczyła na zdjęciu to i ja widzę.Sprawdz sama czy dobrze dostrzegam cos
Zobacz załącznik 890899
Pozatym kochana 2 dni z rzędu masz cienie musi cos byc na rzeczy.
Migusiem o 9 lecisz na betę bez gadania. Ty masz u siebie wyniki online?No w sumie jak zaznaczyła na zdjęciu to i ja widzę.
Tak, o 17 będą jakoś.Migusiem o 9 lecisz na betę bez gadania. Ty masz u siebie wyniki online?
Super to będziemy wyczekiwacTak, o 17 będą jakoś.
Tak jak mówiłam, na zdjęciu nic nie widać. Zobacz załącznik 890898
Chyba bym oszalała ze szczęścia jak okazałoby się, że się udało.Gosia, ja widzę [emoji846] miałam identyczny cień, a nawet cień cienia [emoji846]
Mi moja miesięczna dziś od 12 do 2 w nic spać nie mogła bo się katarem od syna zaraziłaJa również coś widzę; )
Kurde, jestem dziś padnieta, synek płakał od 21 do 22 non stop, spać nie chciał, w nocy spał ze mną bo inaczej płacz, na głowę mi w nocy wchodził. Teraz jestem pół przytomna i głowa mi pęka. On tak jakby wiedział że chcemy drugie dziecko i probuje mnie zniechęcić gdyby on był codziennie taki jak dziś to faktycznie bym zwariowała
Wiem co to katar u takiego malucha niestety, synek miał to tydzień chodziłam jak zombie. Teraz najprawdopodobniej u nas chodzi o kolejne ząbki, 5 juz ma i właśnie jak wychodzą to z aniołka robi mi się z dziecka diabeł istnyMi moja miesięczna dziś od 12 do 2 w nic spać nie mogła bo się katarem od syna zaraziła
Teraz mi leżak stoi na poduszce żeby jej było lepiej. Zobacz załącznik 890905
Zdrówka dla dzieciaków! :*Mi moja miesięczna dziś od 12 do 2 w nic spać nie mogła bo się katarem od syna zaraziła
Teraz mi leżak stoi na poduszce żeby jej było lepiej. Zobacz załącznik 890905