reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, mam pytanie, bo już sama nie wiem. Jak zaczyna Wam się @, to macie od razu duże krwawienie czy Wam się powoli rozkręca. Ja po prostu widzę krew na papierze już od niedzieli, ale jako tako się nie rozkręciła jeszcze. No i nie wiem czy to normalne czy nie...
A wykluczyłas ciążę ?
Jeśli tak długi masz plamienia przez @ polecała bym udać się do ginekologa bo może to być niedomoga fazy lutealnej

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi!

Testu nie robiłam, bo takie plamienia mam często, więc to na pewno nie ciąża. W środę mam wizytę u ginekologa, to pogadam z nią o tym. Właśnie miałam nadzieję, że fl jest ok po progesteron 7dpo miałam ładny teraz.

Migdalove, kciuki!

@Migdalove To juz stres szaleje. Zaciskam kciuki!!

U mnie nastal cud. Wchodze na konto pue w zus i co?? Sa otwarte sprawy wyplaty zasilku. Jeszcze nie zakonczone z data wyplaty ale oznacza to ze dolumenty dotarly i ze nawet je opracowuja.

reklama
Do góry