1
174974
Gość
Tu nie ma jeszcze czego gratulować. Takich cieni widziałam mnóstwo a ciąży nie było.Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu nie ma jeszcze czego gratulować. Takich cieni widziałam mnóstwo a ciąży nie było.Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Tu nie ma jeszcze czego gratulować. Takich cieni widziałam mnóstwo a ciąży nie było.
Ja tam wolę z dystansem podejść żeby nie odczuć większego rozczarowania w razie negatywnej bety.Ja wierzę że się udało moja droga , puki nie ma @ jest dobrze [emoji3]
Hej hej! Zrobiłam test, cień jest lepiej widoczny ale nadal nie mogę tego na zdjęciu ująć.
Ja mam o tyle lepiej ze jestem na zwolnieniu od poczatku wiec może wyplywac mowi sie trudno. Ale powiem wam ze wczoraj nie bolal mnie w ogole brzuch.Lactovaginal na noc [emoji846] zdecydowanie
A luteinę jak trzeba to i 3x dziennie.
Jeśli chodzi o mnie to rano było najgorzej bo wypływa jak jest się w pracy [emoji846] ale czego się nie zrobi dla malucha [emoji846]
Rób bete Bedziemy czekać jak na szpilkachHej hej! Zrobiłam test, cień jest lepiej widoczny ale nadal nie mogę tego na zdjęciu ująć.
Jeszcze nie mogę. [emoji23] Jadę o 9.Rób bete Bedziemy czekać jak na szpilkach
Jeszcze nie mogę. [emoji23] Jadę o 9.
No to chociaż daj fote a nóż coś ujrzymyJeszcze nie mogę. [emoji23] Jadę o 9.