Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie akurat kupilam w pierwszej lepszej i sie okazalo ze tylko 1 panie zamowily na próbę. Musis niestety poszukać i sprawdzic.Ile kosztuje ten test i czy jest w każdej aptece??
Trzeba by napisac do dziewczyn z administracji one zmienią..Da się nick zmienić ?
Ja tu bez żadnego wysiłku widze drugą kreskę. Trzymsn kciuki!!Chyba odpuszczam z testami i z oczekiwaniem na owulację. Mam dość liczenia i męczenia M bo musimy. Czasem myślę że psychiczna jestem pod kontem ciąży ostatnio M tak do żartów powiedział " to kiedy w końcu zajdziesz w ciążę " śmialiśmy się że trzeba więcej i nas znajdą martwych w łóżku. Ale w środku jednak zabolaly jego słowa... I jak się patrzy znowu na test który znowu może być fałszywy to się przykro robi.Zobacz załącznik 890830
Tylko kiedy to wkładać jak wiecznie luteina wypływa [emoji23]
Marta, a Ty już coś testowałas w tym cyklu? Może zatestujemy razem ?A u mnie kolejny spadek temp. więc rozsiadam sie wygodnie i czekam na @. Koniec uczucia jak na ciążę. Dziś od rana ból jak na @ więc idzie. Termin na niedziele. Ale sądzę że wpadnie koło wt.
Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Hej hej! Zrobiłam test, cień jest lepiej widoczny ale nadal nie mogę tego na zdjęciu ująć.
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Hej hej! Zrobiłam test, cień jest lepiej widoczny ale nadal nie mogę tego na zdjęciu ująć.