D
Deleted member 182168
Gość
Piccolo dla dzieci, raczej niezbyt fajnie by wyglądało jak na ślubie wyciągnęli byśmy Piccolo. [emoji23]
Eee tam oryginalnie [emoji23][emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piccolo dla dzieci, raczej niezbyt fajnie by wyglądało jak na ślubie wyciągnęli byśmy Piccolo. [emoji23]
Może i tak, ale to nie dla mnie. Wolę wydać, te kilkadziesiąt złotych i kupić wino bezalkoholowe w eleganckiej butelce.Eee tam oryginalnie [emoji23][emoji173]️
Może i tak, ale to nie dla mnie. Wolę wydać, te kilkadziesiąt złotych i kupić wino bezalkoholowe w eleganckiej butelce.
Strach was zostawic na chwile 5 stron czytania.
Ja serow plesniowych nie lubie, sushi takze wiec sie nie martwię rzadko co surowe zjadam chyba ze polska surowa ale mojego M
Konsultacje 50 zł, tylko leczenie drogie.Ja nie wiem czy u mnie to wrastające paznokcie w ogóle zaczęło się od grzybicy paznokci którą zlekceważyłam bo myślałam, że to na bank nie to !
Paznokcie zrobiły się grube i brzydkie, kupiłam w aptece środek na grzybicę paznokci wychodziło wszystko na prostą aż któregoś dnia zrobił mi się stan zapalny na obu palcach leciała ropa i wyglądało to strasznie poszłam do lekarza ale średnio mi coś pomaga dlatego chcę iść do tego podologa konsultacja 50 zł więc nie dużo a może coś mi doradzi, powie...
Nie wiem jak był wędzony [emoji23] kupiłam w sklepie bo miałam TAKĄĄĄĄ ogromną zachcianke ciążowa że nawrt nie popatrzyłam. Oscypki jadłam, ale też po przerobce termicznej więc żadnego ryzyka zarażenia listeria.Jak był wedzony na cieplo to zadne ryzyko [emoji4]
Ja miałam wodę w kieliszku [emoji23] a reszta osób szampan [emoji23][emoji23]Piccolo dla dzieci, raczej niezbyt fajnie by wyglądało jak na ślubie wyciągnęli byśmy Piccolo. [emoji23]
Jak nie obrzydzają cię straszne zdjęcia to mogę ci wysłać na priv [emoji5]Konsultacje 50 zł, tylko leczenie drogie.
No niestety tak to jest jak człowiek sam się zaczyna leczyć, a chorób skóry stop i paznokci jest tak wiele że niestety ale większą krzywdę niż pożytku można sobie zrobić. Dlatego ja klientki zawsze odsyłam do dermatologa albo mykologa na badania mykologicxne żeby wiedzieć na 1000% co jest na paznokciu czy skórze. W którym miejscu zebrała Ci się ropa? Bo stan zapalny i topie mógł zrobić się przez wrastajacego paznokcia, albo zrobił Ci się zastrzal (stan zapalny z kieszenią ropna w wale paznokciowym i/lub pod paznokciem
PoslijJak nie obrzydzają cię straszne zdjęcia to mogę ci wysłać na priv [emoji5]