reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Strach was zostawic na chwile 5 stron czytania.
Ja serow plesniowych nie lubie, sushi takze wiec sie nie martwię :p rzadko co surowe zjadam chyba ze polska surowa ale mojego M :D

Ja nie wiem czy u mnie to wrastające paznokcie w ogóle :( zaczęło się od grzybicy paznokci którą zlekceważyłam bo myślałam, że to na bank nie to !
Paznokcie zrobiły się grube i brzydkie, kupiłam w aptece środek na grzybicę paznokci wychodziło wszystko na prostą aż któregoś dnia zrobił mi się stan zapalny na obu palcach leciała ropa i wyglądało to strasznie poszłam do lekarza ale średnio mi coś pomaga dlatego chcę iść do tego podologa konsultacja 50 zł więc nie dużo a może coś mi doradzi, powie...
Konsultacje 50 zł, tylko leczenie drogie.
No niestety tak to jest jak człowiek sam się zaczyna leczyć, a chorób skóry stop i paznokci jest tak wiele że niestety ale większą krzywdę niż pożytku można sobie zrobić. Dlatego ja klientki zawsze odsyłam do dermatologa albo mykologa na badania mykologicxne żeby wiedzieć na 1000% co jest na paznokciu czy skórze. W którym miejscu zebrała Ci się ropa? Bo stan zapalny i topie mógł zrobić się przez wrastajacego paznokcia, albo zrobił Ci się zastrzal (stan zapalny z kieszenią ropna w wale paznokciowym i/lub pod paznokciem

Konsultacje 50 zł, tylko leczenie drogie.
No niestety tak to jest jak człowiek sam się zaczyna leczyć, a chorób skóry stop i paznokci jest tak wiele że niestety ale większą krzywdę niż pożytku można sobie zrobić. Dlatego ja klientki zawsze odsyłam do dermatologa albo mykologa na badania mykologicxne żeby wiedzieć na 1000% co jest na paznokciu czy skórze. W którym miejscu zebrała Ci się ropa? Bo stan zapalny i topie mógł zrobić się przez wrastajacego paznokcia, albo zrobił Ci się zastrzal (stan zapalny z kieszenią ropna w wale paznokciowym i/lub pod paznokciem
Jak nie obrzydzają cię straszne zdjęcia to mogę ci wysłać na priv [emoji5]

reklama
Do góry