Wg om 5+3. 20 wrzesnia na wizycie jak będzie serduszko bedzie zalozona karta ciazy i termin porodu.A w którym tygodniu jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg om 5+3. 20 wrzesnia na wizycie jak będzie serduszko bedzie zalozona karta ciazy i termin porodu.A w którym tygodniu jesteś?
Na świeżym też widziałam kreskę [emoji23]Chyba dzisiaj nie zasnę.
No widać, nie żebym chciała żebyś rano była rozczarowana ale myślę że będą dobre wieści! !Chyba dzisiaj nie zasnę.
Jeeejku oby to nie był fałszywy cień.Na świeżym też widziałam kreskę [emoji23]
Wiesz no rozczarowana to zawsze jestem jak dostaję @, takie cienie nie raz widziałam, raz nawet żywą kreskę a ciąży nie było. Powoli robi się ze mnie staraczka weteranka.No widać, nie żebym chciała żebyś rano była rozczarowana ale myślę że będą dobre wieści! !
Mi to nie zwiastowalo ciazy ale bez zacieku widzialam cien wiec szansa jest.A wygląda to tak Zobacz załącznik 890362
A ile cykli juz się staracie dziewczyny