reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzięki dziewczyny :) więc u mnie będzie drugi cykl starań obecnie, co prawda jeszcze @ nie ma ale testy negatywne więc wiem że nie zaskoczyło bo w moim przypadku owulacja jest wcześnie . Mam synka 11 miesięcznego i bardzo liczę że we wrześniu się uda staranie o rodzeństwo dla niego. Miałam myśli że teraz podejde na spokojnie ale już wiem że z tym będzie ciężko teraz czekam na @ bo za jakieś dwa dni powinna być i zaczynam nowy miesiąc hi hi

reklama
Bo skoro nie udało nam się teraz to następny cykl musi zaskoczyć :) chociaż u Ciebie jeszcze to nie jest takie pewne. Może jednak już teraz. Póki nie masz @ to jest nadzieja.
Wątpię, mam silne przeczucie że tym razem się nie udało ,we wcześniejszej ciąży czułam się inaczej od początku w sumie. Tak czy inaczej wrzesień będzie nasz! Powiem szczerze że już bym wolała żeby @ przyszła bo mogłabym powoli zacząć próbę a tak to Lipton :/

Wątpię, mam silne przeczucie że tym razem się nie udało ,we wcześniejszej ciąży czułam się inaczej od początku w sumie. Tak czy inaczej wrzesień będzie nasz! Powiem szczerze że już bym wolała żeby @ przyszła bo mogłabym powoli zacząć próbę a tak to Lipton :/
No właśnie to czekanie jest najgorsze. Ja z kolei odliczam żeby już się skończyła :)

reklama
Do góry