reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mialam zacząć starania od maja/ czerwca, ale na prośbę mojego lubego jednak się wstrzymalismy chwilowo, więc siedziałam tu i kibicowalam pozostałym dziewczynom, ale od września juz ruszamy z kopyta :D ... czekam tylko na @ w przeciągu tygodnia powinna być i oficjalnie zaczniemy 1cs :)
Ooo to cykl nam się podobnie zacznie bo ja do max 4 dni będę mieć @ i ruszamy :)

reklama
Ooo to cykl nam się podobnie zacznie bo ja do max 4 dni będę mieć @ i ruszamy :)

No powinno wypaść jakoś podobnie, bo apki pokazuja mi na niedziele lub poniedziałek... ale obstawiam piątek lub sobotę bo coś ostatnio lubi przychodzić wcześniej ta franca :p tym razem to byloby wyjątkowo na plus bo przynajmniej wcześniej byśmy zaczęli :D

No powinno wypaść jakoś podobnie, bo apki pokazuja mi na niedziele lub poniedziałek... ale obstawiam piątek lub sobotę bo coś ostatnio lubi przychodzić wcześniej ta franca :p tym razem to byloby wyjątkowo na plus bo przynajmniej wcześniej byśmy zaczęli :D
Ha no mi apka pokazuje na niedziele z tym że ja mam raz cykl dłuższy około 29 dni a raz 26/27 .teraz wychodzi ten krótszy wiec liczę piątek max sobota :)

@Migdalove ja też widzę :) weź z samego rana potwierdź, bo mam wrażenie, że nie urodzę, zanim Ty na pewno w ciąży nie będziesz [emoji14] Miłek pilnuje, żeby bilans zajętych macic się zgadzal [emoji14]

reklama
Do góry