Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, a w jakim wieku masz chłopaków? Mój brat ma tak z dwiema córkami [emoji4]
Który u Ciebie dc ?Temp. Spadła do 36,69 - czekam na @ [emoji173]️
Miłej niedzieli. Ja już w pracy. Byle do 15:30.
Trzymajcie się :*
Który u Ciebie dc ?
Temperatura spadla poniżej tych temperatur z pierwszej fazy ?
A moze jednak bedzie ? [emoji6] poki nie spadła całkiem ponizej lini to nie przekreslaj cyklu [emoji6] dobrze pamiętam ze ty jakos 28.08 mialas dopiero testowac ? [emoji848]jesli tak to bym sie tym spadkiem jeszcze nie martwila[emoji6] duuuzo dni do 28 wiec jeszcze odbije na pewno [emoji6] ile dpo ?Nie, ale jest blisko więc ciąży z tego nie będzie raczej. U mnie 36,69 to już tak na @. Objawy wszelkie minęły. Delikatnie kłuje mnie jakby na środku macicy. [emoji848] Ale tylko czasem. więc nie wróżę nic konkretnego.
Testujemy z Martoosią 22.08, więc chyba o tak za wcześnie na spadek? Martoosia, ja tam w Ciebie wierzę wciąż!@martoosia04 ja bym nie tracila nadzieji. Ja straciłam a jednak sie udalo.
Nie ma @ wszystko jest możliwe.
A ktory masz dzis dc ? I ile dpo ? [emoji6]Najwcześniej 22.08 ale po spadku z 37,10 na 36,69 jakoś nie wróżę tu ciąży [emoji23] a jak będzie, to na bank z chłopcem [emoji23] po złości.