reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiecie co.. Bylam zrobic sobie kawe i znow zlapal mnie taki bol na srodku w dole podbrzusza ze sie musialam skulic w klebek nawet kroku nie zrobilabym. Promieniowal ciagnal tak smiesznie i przeszło. Mam nadzjeje ze to nic zlego. Przy corce nic takiego nie mialam. Mam nadzieje ze to macica rozciaga sie.

reklama
Wiecie co.. Bylam zrobic sobie kawe i znow zlapal mnie taki bol na srodku w dole podbrzusza ze sie musialam skulic w klebek nawet kroku nie zrobilabym. Promieniowal ciagnal tak smiesznie i przeszło. Mam nadzjeje ze to nic zlego. Przy corce nic takiego nie mialam. Mam nadzieje ze to macica rozciaga sie.
Na pewno to macica sie rozciąga [emoji4] spokojnie, musi przeciez robic miejsce dla lokatora [emoji4] takie bóle sa normalne nawet przez caly pierwszy trymestr [emoji4]

25dc i po zignorowaniu jednej temp. której pomiar był moim zdaniem niemiarodajny to 5dpo
To tym bardziej nie skreslaj cyklu ! [emoji6] nie ma co skreslac cyklu bo 5dpo temperatura sobie troche spadła ! ( Co innego jakby spadła np 11dpo dwa dni przed @)[emoji6] a moze dopiero zagniezdzenie ? Jak tak to bym sie nie spieszyla z tym testem 22 bo moze byc za wcześnie [emoji6] zobaczysz ze jutro znów podskoczy [emoji6]

To tym bardziej nie skreslaj cyklu ! [emoji6] nie ma co skreslac cyklu bo 5dpo temperatura sobie troche spadła ! ( Co innego jakby spadła np 11dpo dwa dni przed @)[emoji6] a moze dopiero zagniezdzenie ? Jak tak to bym sie nie spieszyla z tym testem 22 bo moze byc za wcześnie [emoji6] zobaczysz ze jutro znów podskoczy [emoji6]

Chyba nie chce by już skoczyła. Czuję, że ten miesiąc jednak nie jest dla nas.

Ja mialam spadek w 7dpo. Zreszta jak pisalam juz wcześniej mialam cykl niskich temp i sobie tam robily co chciały.

reklama
Cześć dziewczyny, może któraś z Was miała podobna sytuacje. Jestem po ovitrelle, okres powinnam dostać około środy o ile znów sie nie przestawi bo biorę tez luteinę. Dziś rano zobaczyłam na papierze trzy małe kropki brązowego śluzu i na tym się skończyło. Nie wiem czy @sie zaczyna czy cos się dzieje. Od tygodnia bardzo boli mnie podbrzusze i sama nie wiem co dalej. Wizytę mam umówiona na jutro. Nie wiem czy mam się zaczynać bać czy nie.

Do góry