reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiecie co.. Bylam zrobic sobie kawe i znow zlapal mnie taki bol na srodku w dole podbrzusza ze sie musialam skulic w klebek nawet kroku nie zrobilabym. Promieniowal ciagnal tak smiesznie i przeszło. Mam nadzjeje ze to nic zlego. Przy corce nic takiego nie mialam. Mam nadzieje ze to macica rozciaga sie.

reklama
Wiecie co.. Bylam zrobic sobie kawe i znow zlapal mnie taki bol na srodku w dole podbrzusza ze sie musialam skulic w klebek nawet kroku nie zrobilabym. Promieniowal ciagnal tak smiesznie i przeszło. Mam nadzjeje ze to nic zlego. Przy corce nic takiego nie mialam. Mam nadzieje ze to macica rozciaga sie.
Na pewno to macica sie rozciąga [emoji4] spokojnie, musi przeciez robic miejsce dla lokatora [emoji4] takie bóle sa normalne nawet przez caly pierwszy trymestr [emoji4]

25dc i po zignorowaniu jednej temp. której pomiar był moim zdaniem niemiarodajny to 5dpo
To tym bardziej nie skreslaj cyklu ! [emoji6] nie ma co skreslac cyklu bo 5dpo temperatura sobie troche spadła ! ( Co innego jakby spadła np 11dpo dwa dni przed @)[emoji6] a moze dopiero zagniezdzenie ? Jak tak to bym sie nie spieszyla z tym testem 22 bo moze byc za wcześnie [emoji6] zobaczysz ze jutro znów podskoczy [emoji6]

To tym bardziej nie skreslaj cyklu ! [emoji6] nie ma co skreslac cyklu bo 5dpo temperatura sobie troche spadła ! ( Co innego jakby spadła np 11dpo dwa dni przed @)[emoji6] a moze dopiero zagniezdzenie ? Jak tak to bym sie nie spieszyla z tym testem 22 bo moze byc za wcześnie [emoji6] zobaczysz ze jutro znów podskoczy [emoji6]

Chyba nie chce by już skoczyła. Czuję, że ten miesiąc jednak nie jest dla nas.

Ja mialam spadek w 7dpo. Zreszta jak pisalam juz wcześniej mialam cykl niskich temp i sobie tam robily co chciały.

reklama
Cześć dziewczyny, może któraś z Was miała podobna sytuacje. Jestem po ovitrelle, okres powinnam dostać około środy o ile znów sie nie przestawi bo biorę tez luteinę. Dziś rano zobaczyłam na papierze trzy małe kropki brązowego śluzu i na tym się skończyło. Nie wiem czy @sie zaczyna czy cos się dzieje. Od tygodnia bardzo boli mnie podbrzusze i sama nie wiem co dalej. Wizytę mam umówiona na jutro. Nie wiem czy mam się zaczynać bać czy nie.

Do góry