reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja tam szykuję się na @, mam coraz większe wątpliwości, że się udało. Jeszcze do poniedziałku parę dni ale czuję, że to będą jedne z dłuższych dni. :D

Załączniki

• c80e40507e916934med.jpg
    c80e40507e916934med.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 62
Część dziewczyny mało się udzielam ale czytam na bieżąco Gratki dla wszystkich z fasola jestem początkująca może uzyskał kilka porad jestem w 16dc owulacja była ok 10dc dziś mam bóle podbrzusza trochę mnie mdli jestem opuchnieta we wnętrz piersi zrobiły się większe bolą tylko z boku gonie siku częściej tem 36,6 cykl 28dni śluz bardzo gesty biały

Część dziewczyny mało się udzielam ale czytam na bieżąco Gratki dla wszystkich z fasola jestem początkująca może uzyskał kilka porad jestem w 16dc owulacja była ok 10dc dziś mam bóle podbrzusza trochę mnie mdli jestem opuchnieta we wnętrz piersi zrobiły się większe bolą tylko z boku gonie siku częściej tem 36,6 cykl 28dni śluz bardzo gesty biały
Jedyna porada, to cierpliwość. :) jeśli jesteś 6 dni po owulacji to może jeszcze nie doszło do implantacji, lub jednak do implantacji już zaczyna dochodzić. Musisz poczekać z testem co najmniej 10-12 dni po owulacji. :) Albo najlepiej poczekaj do terminu @ co sama wiem po sobie, że jest ciężko. Z objawów możemy wróżyć jak z fusów, niby obiecujące a nic z tego lub na odwrót. :)

reklama
Co jakiś czas do mnie przychodziła taką postać w czarnej podartej pelerynie twarz wyglądała strasznie jak u zombie skóra z twarzy odchodzila w niektórych miejscach było żywe mięso.. Za pierwszym razem stało obok łóżka tylko , Jak przyszło za drugim razem to już na mnie siedziało i próbowali mnie dusić po tym pamiętam że spałam z rodzicami przez 3 noce. Następnym razem przyszło jak już wynajmowalismy mieszkanie z moim to wchodziło po łóżku powoli, a ostatnim razem to jak spałam u teściów, na początku usłyszałam jakby ktoś szedł ale głośno tupal myślałam że to mój tesciu ale jak zauważyłam że nie mogę się ruszyć to już wiedziałam że znowu to samo i ustalo obok łóżka i się na mnie patrzylo.. I ten ostatni raz był w maju teraz póki co jest spokój ale na tym nowym mieszkaniu które kupiliśmy jeszcze ani razu nie było.

Dajcie spokój... tylko się naczytalam co tu.piszecie i chyba dziś nie zasnę. :szok::eek:

Do góry