reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja tam szykuję się na @, mam coraz większe wątpliwości, że się udało. Jeszcze do poniedziałku parę dni ale czuję, że to będą jedne z dłuższych dni. :D

Załączniki

• c80e40507e916934med.jpg
    c80e40507e916934med.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 64
Część dziewczyny mało się udzielam ale czytam na bieżąco Gratki dla wszystkich z fasola jestem początkująca może uzyskał kilka porad jestem w 16dc owulacja była ok 10dc dziś mam bóle podbrzusza trochę mnie mdli jestem opuchnieta we wnętrz piersi zrobiły się większe bolą tylko z boku gonie siku częściej tem 36,6 cykl 28dni śluz bardzo gesty biały

Część dziewczyny mało się udzielam ale czytam na bieżąco Gratki dla wszystkich z fasola jestem początkująca może uzyskał kilka porad jestem w 16dc owulacja była ok 10dc dziś mam bóle podbrzusza trochę mnie mdli jestem opuchnieta we wnętrz piersi zrobiły się większe bolą tylko z boku gonie siku częściej tem 36,6 cykl 28dni śluz bardzo gesty biały
Jedyna porada, to cierpliwość. :) jeśli jesteś 6 dni po owulacji to może jeszcze nie doszło do implantacji, lub jednak do implantacji już zaczyna dochodzić. Musisz poczekać z testem co najmniej 10-12 dni po owulacji. :) Albo najlepiej poczekaj do terminu @ co sama wiem po sobie, że jest ciężko. Z objawów możemy wróżyć jak z fusów, niby obiecujące a nic z tego lub na odwrót. :)

reklama
Co jakiś czas do mnie przychodziła taką postać w czarnej podartej pelerynie twarz wyglądała strasznie jak u zombie skóra z twarzy odchodzila w niektórych miejscach było żywe mięso.. Za pierwszym razem stało obok łóżka tylko , Jak przyszło za drugim razem to już na mnie siedziało i próbowali mnie dusić po tym pamiętam że spałam z rodzicami przez 3 noce. Następnym razem przyszło jak już wynajmowalismy mieszkanie z moim to wchodziło po łóżku powoli, a ostatnim razem to jak spałam u teściów, na początku usłyszałam jakby ktoś szedł ale głośno tupal myślałam że to mój tesciu ale jak zauważyłam że nie mogę się ruszyć to już wiedziałam że znowu to samo i ustalo obok łóżka i się na mnie patrzylo.. I ten ostatni raz był w maju teraz póki co jest spokój ale na tym nowym mieszkaniu które kupiliśmy jeszcze ani razu nie było.

Dajcie spokój... tylko się naczytalam co tu.piszecie i chyba dziś nie zasnę. :szok::eek:

Do góry