martoosia04
Fanka BB :)
Jak ja bym chciała taka kreskę zobaczyć w tym cyklu.
Ja też [emoji7][emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja bym chciała taka kreskę zobaczyć w tym cyklu.
tak to te co wstawialam link wczoraj.To są te testy z allegro 20 sztuka za 20 zł? Bo myślałam czy je kupić i czy są wiarygodne. Ale kreska jest i dość fajna czyli działają
bedziesz miala!!! *************************Ja też [emoji7][emoji173]️
To i ja poproszę [emoji3]bedziesz miala!!! *************************
Proszę !!!!!!!!!!!!!!To i ja poproszę [emoji3]
Jedyna porada, to cierpliwość. jeśli jesteś 6 dni po owulacji to może jeszcze nie doszło do implantacji, lub jednak do implantacji już zaczyna dochodzić. Musisz poczekać z testem co najmniej 10-12 dni po owulacji. Albo najlepiej poczekaj do terminu @ co sama wiem po sobie, że jest ciężko. Z objawów możemy wróżyć jak z fusów, niby obiecujące a nic z tego lub na odwrót.Część dziewczyny mało się udzielam ale czytam na bieżąco Gratki dla wszystkich z fasola jestem początkująca może uzyskał kilka porad jestem w 16dc owulacja była ok 10dc dziś mam bóle podbrzusza trochę mnie mdli jestem opuchnieta we wnętrz piersi zrobiły się większe bolą tylko z boku gonie siku częściej tem 36,6 cykl 28dni śluz bardzo gesty biały
Co jakiś czas do mnie przychodziła taką postać w czarnej podartej pelerynie twarz wyglądała strasznie jak u zombie skóra z twarzy odchodzila w niektórych miejscach było żywe mięso.. Za pierwszym razem stało obok łóżka tylko , Jak przyszło za drugim razem to już na mnie siedziało i próbowali mnie dusić po tym pamiętam że spałam z rodzicami przez 3 noce. Następnym razem przyszło jak już wynajmowalismy mieszkanie z moim to wchodziło po łóżku powoli, a ostatnim razem to jak spałam u teściów, na początku usłyszałam jakby ktoś szedł ale głośno tupal myślałam że to mój tesciu ale jak zauważyłam że nie mogę się ruszyć to już wiedziałam że znowu to samo i ustalo obok łóżka i się na mnie patrzylo.. I ten ostatni raz był w maju teraz póki co jest spokój ale na tym nowym mieszkaniu które kupiliśmy jeszcze ani razu nie było.