8Ania8
Fanka BB :)
On jak musi to też łyka, ale robi to z wielkim poświęceniemMój naszczescie nie narzeka łyka co mu podsune [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On jak musi to też łyka, ale robi to z wielkim poświęceniemMój naszczescie nie narzeka łyka co mu podsune [emoji23]
Przyszły ci testy ? [emoji6]Rzeczywiscie po przeliczeniu wychodzi mi przyrost 182%.
tak;p mam slabo przenikniete hcg w moczu.. beta 116 test 10mlu a kreska taka srednia ale coraz wyrazniejsze...Przyszły ci testy ? [emoji6]
Jak ja bym chciała taka kreskę zobaczyć w tym cyklu.tak;p mam slabo przenikniete hcg w moczu.. beta 116 test 10mlu a kreska taka srednia ale coraz wyrazniejsze...
Ja chyba najbardziej lubię te z DOZ [emoji4] muszę kupić ten duopak na zaś mają go stacjonarnie w aptece ? [emoji4] Albo mogę zamówić z witaminamitak;p mam slabo przenikniete hcg w moczu.. beta 116 test 10mlu a kreska taka srednia ale coraz wyrazniejsze...
u mnie stacjonarnie dostepny bez problemu. jutro odbieram prenatal uno bo zamowilam i juz na mnie czeka.Ja chyba najbardziej lubię te z DOZ [emoji4] muszę kupić ten duopak na zaś mają go stacjonarnie w aptece ? [emoji4] Albo mogę zamówić z witaminami
Jak ja bym chciała taka kreskę zobaczyć w tym cyklu.
Ciężko mi powiedzieć, jak idziesz po prostu na "przegląd" to chyba nieważne kiedy.
Ja ide w poniedziałek, mysle ze juz bedzie u mnie po owu bo to juz 19dc, na pewno chce sprawdzic czy gin mi potwierdzi ze owu byla, jakie jeste endo (bo troche sie martwie wczesniej jak mialam normalne @ to w 16dc mialam 6mm czyli nie za ciekawe...), chce zobaczyc jakie badania by mi zlecila (choc sama mam juz rozpiske co chce zrobić..)
Wedlug mnie warto isc, zobaczysz czy owu rzeczywiscie była, czy jest wszystko jak powinno. [emoji6]
Dzięki dziewczyny, chodzi mi o taka ogólną kontrolę.Zależy co chcesz sprawdzić jeśli kontrolna wizyta, USG, cytologia, badanie ginekologiczne idź w dowolnym dniu cyklu jeśli konkretnie zależy ci na sprawdzeniu czy była owu czy będzie to musisz iść w konkretnym dniu cyklu
Lekarz kazal mi kupic w aptece wit d3k2Czytałam, że niedobory witaminy D są częstym powodem poronień, a bierzesz po prostu witaminę D kupiona w aptece czy masz jakąś specjalną dawkę na receptę ?
To są te testy z allegro 20 sztuka za 20 zł? Bo myślałam czy je kupić i czy są wiarygodne. Ale kreska jest i dość fajna czyli działajątak;p mam slabo przenikniete hcg w moczu.. beta 116 test 10mlu a kreska taka srednia ale coraz wyrazniejsze...