reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama

Załączniki

• IMG_20180817_171559_1.jpg
    IMG_20180817_171559_1.jpg
    905 KB · Wyświetleń: 86
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest na okresie próbnym żeby przedłużyli mi umowę do dnia porodu wiem, że muszę mieć ukończony 12 tc, a jeśli np mam umowę roczną i z jakiś przyczyn wypowiadają mi umowę z zachowaniem okresu wypowiedzenia, a ja po tym fakcie dowiaduje się, że jestem w ciąży to czy mają obowiązek mnie przywrócić do pracy ?
I jeszcze jedno czy mając umowę na czas określony, a jestem np w 5 czy 8 tc pracodawca może mnie zwolnić jeżeli nie wie o ciąży ?

Ja chyba najbardziej lubię te z DOZ [emoji4] muszę kupić ten duopak na zaś ;) mają go stacjonarnie w aptece ? [emoji4] Albo mogę zamówić z witaminami ;)
u mnie stacjonarnie dostepny bez problemu. jutro odbieram prenatal uno bo zamowilam i juz na mnie czeka.

Jak ja bym chciała taka kreskę zobaczyć w tym cyklu. :)

Liczę na to bardzo!!!
sle wwiruski ***********************************

Ciężko mi powiedzieć, jak idziesz po prostu na "przegląd" to chyba nieważne kiedy.
Ja ide w poniedziałek, mysle ze juz bedzie u mnie po owu bo to juz 19dc, na pewno chce sprawdzic czy gin mi potwierdzi ze owu byla, jakie jeste endo (bo troche sie martwie wczesniej jak mialam normalne @ to w 16dc mialam 6mm czyli nie za ciekawe...), chce zobaczyc jakie badania by mi zlecila (choc sama mam juz rozpiske co chce zrobić..)
Wedlug mnie warto isc, zobaczysz czy owu rzeczywiscie była, czy jest wszystko jak powinno. [emoji6]
Zależy co chcesz sprawdzić jeśli kontrolna wizyta, USG, cytologia, badanie ginekologiczne idź w dowolnym dniu cyklu jeśli konkretnie zależy ci na sprawdzeniu czy była owu czy będzie to musisz iść w konkretnym dniu cyklu
Dzięki dziewczyny, chodzi mi o taka ogólną kontrolę.

reklama
Do góry