martoosia04
Fanka BB :)
Kochana pytałam o tą apke do tych testów owu pewnie przeoczyłas pytanie
Ta apka to Femometer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana pytałam o tą apke do tych testów owu pewnie przeoczyłas pytanie
Dziękuje [emoji4]Ta apka to Femometer
Od kiedy wychodzą ci te testy owulcyjne pozytywne . ? Dziś. U mnie też pozytywny dwie takie same krechy a to. 20dc. .Też już świra dostaje z tymi testami ...masakra ..W tamtym mięs w sobote był pozytywny a w niedzielę wieczór już kreska blada druga a w tym od niedzieli bez jakiś większych zmian ...((dziwny ten cykl czy co ...
Nie, nie robiłam w tym cyklu testów. Uznałam, że monitoring wystarczy [emoji4] cykle mam zazwyczaj 29-30, ale czasem skraca się lub wydłuża o 2 dni.A jakie masz cykle? Robiłaś też testy owulacyjne przy tym monitoringu ?
Kupilam 3 testy dla zaspokojenia ciekawości i spodziewalam sie lepszych kresek ale wyczytalam że czesto jest tak ze stezenie hcg jest wyzsze we krwi a w moczu slabsze i testy potrafia wychodzic blade.
Nova test czułość 25mlu:
Check & go (nie znam czułosci):
Pink test czulosc 25mlu:
To jeszcze jest bardzo wczesna ciążą i myślę że te testy moga takie wychodzić.
no ja się teraz nie wiem jak sugerować...Mialam takie same ,dopiero 9 dni od okresu ladne kreski
no ja się teraz nie wiem jak sugerować...
ovufriend mowi mi ze jestem dzis 2 dni po terminie @ a flo wyznaczył mi termin @ na dzis
uzywam apek tylko 3 cykle... patrzac na kalendarz mam cykle 31-32 dniowe wiec termin @ powinien być 15-16.08 czyli wczoraj lub dziś. Dziś jestem 16dpo.Dniami cyklu. I ta aplikacja ktora sie sprawdzala czesciej.
Maliina, są piękne kreski. Ale nie rób już więcej [emoji4]Kupilam 3 testy dla zaspokojenia ciekawości i spodziewalam sie lepszych kresek ale wyczytalam że czesto jest tak ze stezenie hcg jest wyzsze we krwi a w moczu slabsze i testy potrafia wychodzic blade.
Nova test czułość 25mlu:
Check & go (nie znam czułosci):
Pink test czulosc 25mlu:
To jeszcze jest bardzo wczesna ciążą i myślę że te testy moga takie wychodzić.