reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ile ja bym dała, żeby już teraz się udało. Z wesela zrezygnowaliśmy, będziemy generalnie remontować cały dom i wolimy właśnie w dom włożyć pieniądze. Tylko do szczęścia dzieciątka brakuje...

reklama
Ile ja bym dała, żeby już teraz się udało. Z wesela zrezygnowaliśmy, będziemy generalnie remontować cały dom i wolimy właśnie w dom włożyć pieniądze. Tylko do szczęścia dzieciątka brakuje...

Masz 21 lat :)? Jesli tak to nie martw sie. Jesli juz zaczelas sie starac to szybko bedziesz mama :)

Ja chcialam.miec juz dziecko jak mialam 19, ale studia ciagle przeprowadzki. A później jak zrobilo sie wiecej czasu to sie nie udawalo dluuugo. Mysle, ze lepiej na spokojnie nie myslec tylko o tym, ze dziecko. Najgorzej zafiksowuja te testy owulacyjne wykresy itp... zmora. Przestalam i sie udalo. Zobaczymy jak to sie dalej potoczy.

jej jakie wy mlodziutkie ale ja w sumie corke urodzilam jak mialam 21lat i 9miesiecy.
teraz mam skonczone 30lat.
Ja za rok 30[emoji28]
Ja znowu nie chciałam mieć dzieci tak wcześnie, no i wpadłam mając 22lata i potem mi się już odmieniło ;)

Ostatnia edycja:
Masz 21 lat :)? Jesli tak to nie martw sie. Jesli juz zaczelas sie starac to szybko bedziesz mama :)
Zaczęłam się starać dokładnie 3 lata temu. I nie chcę urodzić później niż po 24 roku życia. Taki sobie założyłam plan z narzeczonym. Narzeczony też nie chce mieć 40 na karku i wtedy dopiero zostawać ojcem.

Ja chcialam.miec juz dziecko jak mialam 19, ale studia ciagle przeprowadzki. A później jak zrobilo sie wiecej czasu to sie nie udawalo dluuugo. Mysle, ze lepiej na spokojnie nie myslec tylko o tym, ze dziecko. Najgorzej zafiksowuja te testy owulacyjne wykresy itp... zmora. Przestalam i sie udalo. Zobaczymy jak to sie dalej potoczy.
Ja zawsze mam taki moment załamania tydzień przed @, tak to też na luzie, żadnych testów owu, analizowania itp.

Zaczęłam się starać dokładnie 3 lata temu. I nie chcę urodzić później niż po 24 roku życia. Taki sobie założyłam plan z narzeczonym. Narzeczony też nie chce mieć 40 na karku i wtedy dopiero zostawać ojcem.

W zyciu rzadko jaki plan niestety sie sprawdza, a juz szczegolnie jesli chodzi o dzieci. Wyluzuj, a szybciej przyjdzie :)

reklama
W zyciu rzadko jaki plan niestety sie sprawdza, a juz szczegolnie jesli chodzi o dzieci. Wyluzuj, a szybciej przyjdzie :)
Tak jak pisałam wcześniej, cały cykl prawie jest na luzie, przychodzi załamanie tuż przed @. Jeśli do 2022 nie uda się do rezygnujemy ze starań, wtedy już antykoncepcja pójdzie w ruch.

Do góry