reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No mne
cześć dziewczyny, u mnie 19dc, znowu od jakich kilku dni dziwnie ciągnie mnie podbrzusze, czasami zakuje, czy to może być jakiś objaw odstawienia tabletek czy to jakiś symptom czegoś?
No mnie właśnie też coś ciągnie! Nie byłam nigdy w ciąży, więc nie wiem, jak to jest i czy odczuwa się cokolwiek. Ale wiem, że nigdy czegoś tak dziwnego nie czułam. Najpierw to był ból podbrzusza jakieś 5-6 dni po owulacji. Potem lekkie kłucie jajnika. A teraz to "ciągnięcie", którego nie umiem do niczego przyrównać, bo to nie jest ból.... @joasiaaa może coś tam na nas czeka? :)

reklama
Hej dziewczyny, wrocilam;) tamten cien.. nie wiem czym był, chyba wadliwy test to bo jak onaczej to wytumaczyć? Kreska ewidentnie byla, a wczoraj dostalam @. Pocieszakace jest to, jak pieknie skrocil mi sie cykl. Z 35 dni do 29 :)
@Migdalove zmienisz mi w tabelce dane? 5 cykl staran zaczynamy i kolejna @ 29.03.
W tym cyklu wracamy do gry, moj moj sprawny po zabiegu :) urolog dal mu dodatkowo skierowanie na badania nasienia, tak zapobiegawczo ;) w tym cyklu nie robie testow owu, zobaczymy, moze wiekszy spontan zaskoczy :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Działania spontaniczne najlepsze! :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Musicie zaszaleć w tym cyklu :)

C

Cześć :) Coraz nas więcej w "
No mne

No mnie właśnie też coś ciągnie! Nie byłam nigdy w ciąży, więc nie wiem, jak to jest i czy odczuwa się cokolwiek. Ale wiem, że nigdy czegoś tak dziwnego nie czułam. Najpierw to był ból podbrzusza jakieś 5-6 dni po owulacji. Potem lekkie kłucie jajnika. A teraz to "ciągnięcie", którego nie umiem do niczego przyrównać, bo to nie jest ból.... @joasiaaa może coś tam na nas czeka? :)

Może ktoś tam jest ;)

No mne

hmmm, nie chcę się nakręcać bo to mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek , wiec nie mam pojęcia jak długie mam cykle :( niby coś tam czułam - jakieś kłucie jajników, pojawił się śluz - około 12-14 dc, więc też cięzko mi stwierdzić czy ta owulacja była, czy też nie. spóbuję wykonać test w 28 dc, Zobaczymy, bo podejrzewam że @ i tak dostanę później niż w książkowym 28dc.

podejrzewam że 19 dc to jednak chyba za wczesnie żeby to był jakiś objaw na ciążę :(

hmmm, nie chcę się nakręcać bo to mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek , wiec nie mam pojęcia jak długie mam cykle :( niby coś tam czułam - jakieś kłucie jajników, pojawił się śluz - około 12-14 dc, więc też cięzko mi stwierdzić czy ta owulacja była, czy też nie. spóbuję wykonać test w 28 dc, Zobaczymy, bo podejrzewam że @ i tak dostanę później niż w książkowym 28dc.

podejrzewam że 19 dc to jednak chyba za wczesnie żeby to był jakiś objaw na ciążę :(

Kiedy będziesz testować? :-)

reklama
Do góry