reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie 36,7 tak jak wczoraj, jutro lub pojutrze będzie @. Dobrze że jutro święto i apteki i drogerie zamknięte to nie będę świrować z kupnem testu tylko spokojnie (?) Czekać na okres. Tym bardziej że jutro do znajomych na grilla jedziemy
Właśnie minęłam się z nową sąsiadka która szła z swoją maleńką córeczką w ramionach, calutką na różowo ubraną [emoji7] zwiariowac można bo by się tak bardzo chciało a tu nic ;[emoji29]

reklama
Ja dziś jeszcze M. po testy owu do Rossmana wysyłam, bo ma pod nosem jak wraca z pracy. Ciekawi mnie ten cykl z jednej strony, a z drugiej przeraża bo od kiedy testuje tak nie miałam, że PIK taki mocny i tak długo się trzymał. No i już ten śluz mleczny... [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] niech już coś w temp. urośnie to już chociaż w którąś stronę mysli będę kierować, S tak, jak ona wiecznie na tym samym poziomie, to oszaleć idzie. [emoji849]

Ja dziś jeszcze M. po testy owu do Rossmana wysyłam, bo ma pod nosem jak wraca z pracy. Ciekawi mnie ten cykl z jednej strony, a z drugiej przeraża bo od kiedy testuje tak nie miałam, że PIK taki mocny i tak długo się trzymał. No i już ten śluz mleczny... [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] niech już coś w temp. urośnie to już chociaż w którąś stronę mysli będę kierować, S tak, jak ona wiecznie na tym samym poziomie, to oszaleć idzie. [emoji849]
u mnie mleczny zwiastował ciążę:p

A u mnie we wczesnej ciąży testy owu wychodziły mega mocne ;)Bo z ciekawości raz zrobilam

ja mowie juz tak ze ciaza i ciaza a w zasadzie jeszcze pewnosci nie mam tylko tyle co te 3 testy zrobione ale pocieszam sie ze byly robione nie z porannego moczu i takie wyszly. No nic dzis termin @ mam nadzieje ze nie przyjdzie.

Ostatnia edycja:
U mnie dziś 23 DC 6 dpo.
Powiem Wam, że powoli zaczyna mnie śmieszyć mój organizm i moje zachowanie [emoji23][emoji23]
Doszukuje się objawów ciąży, interpretuje cały swój dzień pod to.
1 ból sutków - objaw ciąży, ale tez może być to związane z wieloma innymi czynnikami
2 senność - objaw ciąży, ale tez lubię pospać i się polenić, a ostatnio mam ku temu sposobność, a im więcej człowiek śpi, tym bardziej jest zmęczony.
3. Biegunka - mogłam zjeść coś co mi zaszkodziło
4. Częste oddawanie moczu - jest gorąco, wiec więcej pije siłą rzeczy toaleta częściej odwiedzana
5. Wrażliwość na zapachy cóż zwyczajnie lodówka wola o wyczyszczenie [emoji23][emoji23][emoji23]

I tak to można mnożyć.
Także trochę luzuje majty.
W piątek zrobię bete. I wszystko będzie jasne. W weekend wesele brata także wole wiedzieć czy odstawić %

Z racji, że to nasz ostatni cykl starań przed ślubem, to postanowiłam, że jak się nie uda, to wezmę się ostro za ćwiczenia, żeby być fit tego wielkiego dnia [emoji173]️[emoji173]️
Hej! U mnie też 23dc! :)

ja w zasadzie mowie juz tak ze ciaza i ciaza a w zasadzie jeszcze pewnosci nie mam tylko tyle co te 3 testy zrobione ale pocieszam sie ze byly robione nie z porannego moczu i takie wyszly. No nic dzis termin @ mam nadzieje ze nie przyjdzie.

Kochana ciąża u ciebie jak nic! Nie może być inaczej!

Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.

Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]

Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.

Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848][/QU

Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]
U mnie tak było,bo zrobiłam z ciekawości,bo różnie mówiły dziewczyny :)
Malina a kiedy betę odbierasz?

reklama
Do góry