reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Strasznie drogo ! Myślałam, że to normalna cena, ale po waszych postach widzę, że przepłacamU mnie w diagnostyce beta 24 zł, jakos strasznie drogo masz
U nas to samo. Podczas staran w płodne. W trakcie ciąży tylko raz. Teraz post bo polog. Przed staraniami też rzadko było.Dziewczyny teraz jak się nie staramy o ciążę to normalnie prawie nie ma [emoji173]️ :/
U nas nigdy jakoś super ekstra w dużych ilościach nie było bo padamy na twarz po całym dniu, ale teraz to już naprawdę lipa straszna :/...
Ta sieć diagnostyka?U mnie w diagnostyce beta 24 zł, jakos strasznie drogo masz
U nas 30 zł + 2 zł na cito
paulina1994
W sensie, że przez całą ciążę tylko raz czy raz w miesiącu? Ja też jakoś super ekstra ochoty nie mam, ale teraz to już trochę przegięcie w tamtym cyklu może z 2-3 razy teraz aktualnie 14 dc i było AŻ raz :/U nas to samo. Podczas staran w płodne. W trakcie ciąży tylko raz. Teraz post bo polog. Przed staraniami też rzadko było.
W ciąży przez te 2 miesiące też prawie nie było, ale to przez to, że brałam luteinę dopochwowo i tam wszystko w środku było takie "dziwne" rozpulchnione i naprawdę nie czerpałam z tego żadnej przyjemności wręcz przeciwnie :/
Magda 2791
Mam tak samo i też zostawiłam to naturze chociaż jeszcze nie wiem czy nowa praca będzie od września czy od października ale stwierdziłam że jak znajdę np teraz czy za miesiąc to zostanę w starej pracy a jak znajdę w nowej to będę pracować dotąd do póki będę dobrze się czuła taką decyzję podjęliśmy z mężem więc co ma być to będzie bez dochodu napewno nie zostanę więc tym się nie martwię a uważam że praca nawet nie wiadomo jak wspaniała nie powinna być ważniejsza od rodziny najwyżej nowy pracodawca się zdenerwuje ale każdy kto zatrudnia kobietę musi liczyć się z tym że może ona zajść w ciążę nawet nie planowanąNo ja teraz od sierpnia zaczęłam nowa. Niby się nie staramy. Ale raz się zdarzyło bez zabezpieczenia, tylko że tak długo się staramy że wątpię że nagle mi super płodność wróciła i po jednym miesiącu z lekami coś się zmieniło. Niby nie chce teraz zachodzić bo głupio po miesiącu nowej pracy ale wychodzimy z założenia że co ma byx to będzie. Mam tak pół na pół. I chcę dziecko ale też chcę mieć te prace i w końcu umowę na stałe. Wiem że to może dziwnie brzmieć, niby się nie staramy a jednak dalej istnieje możliwość że zajde. Zostawiam to naturze :-) bo z drugiej strony skoro już mam problemy z zajściem to również ucieszyłoby mnie to gdybym zaszła bo być może to była ta trafiona jedna na tysiąc szansa.
Ann_
Ale super, zobaczyłem twój Nick i kręci dwie i aż wykrzyknelam, "Wow udało się!" Prawie jakby o mnie chodziło heheKochane moje!!!
własnie wrocilismy do domku po 10 godzinach jazdy!
mialam ogromne stresy bole brzucha i nawet wypilam piwo przed wyjazdem.
zajechalam do apteki kupilam testy DOZ duo pack i oto wynik. nie jest to poranny mocz... w podrozy duzo siusialam.
zaraz pedze na bete i progesteron.
nie trzeba byc na czczo nie?
Betii35
Piękne zdjęcie.A ja właśnie skończyłam małą próbę looku ślubnego i makijaż coraz lepiej mi wychodzi.
paulina1994
Wydaje mi się, że tak [emoji4] ja raz miałam taką dość dziwną sytuację, że dostałam skąpej @ w trakcie cyklu gdzieś koło 20 dc trwało to tyle ile normalna @, w terminie już niestety nie dostałam poszłam do gina, USG w porządku, badania hormonalne wykonałam w porządku i stwierdziliśmy, że jeśli to jednorazowe to dalej szukać przyczyny nie będziemy, więcej już się nie powtórzyło...Jupi ! [emoji3] udalo mi sie do gin zapisac na przyszly poniedziałek [emoji3] bedzie 19dc powinna zobaczyc czy owu byla no nie ? [emoji57]
reklama
paulina1994
W Diagnostyce zauważyłam, że dużo zależy od miasta niestety, a nawet od punktu pobrań...U mnie w diagnostyce beta 24 zł, jakos strasznie drogo masz