dostalam go w aptece jakiejs przy szpitalu ale to raczej nie jest sieciowka. trafilam bo mialy tylko 1szt na próbę;pGdzie go dostałaś? [emoji4] Ciekawe czy działa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostalam go w aptece jakiejs przy szpitalu ale to raczej nie jest sieciowka. trafilam bo mialy tylko 1szt na próbę;pGdzie go dostałaś? [emoji4] Ciekawe czy działa
zobaczymy jutro jak bete odbiore czy wynik bety pokrywa sie z wynikiem testu.Oo daj znać jak ten test bo byłam ciekawa czy faktycznie ten tydzień ciąży pokazuje
A gdzie robiłaś betę ? U mnie w labo Diagnostyka jak wysyłają do Poznania to jest tego samego dniazobaczymy jutro jak bete odbiore czy wynik bety pokrywa sie z wynikiem testu.
najblzisza diagnostyka jest 20km dalej. robilam ww labo szpitalnym tylko tyle mi pozostalo.A gdzie robiłaś betę ? U mnie w labo Diagnostyka jak wysyłają do Poznania to jest tego samego dnia
No jeden dzień poczekasz trudno jużnajblzisza diagnostyka jest 20km dalej. robilam ww labo szpitalnym tylko tyle mi pozostalo.
To rzeczywiście tragedia ! Nie, ja złego słowa na swojego nie powiem od początku USG, po zabiegu to bardzo dokładnie mnie badał i USG i normalnie ginekologiczne więc nie mogę mu nic zarzucić...Wiesz co innego jak lekarz ma super opinie a jest np na prawde nie przyjemny ale robi robotę a co innego jak przychodzi kobieta w ciąży z bólami i krwawieniem a on twierdzi, że to nic takiego, to implantacja zarodka (w 8tc) i tylko nospa i odpoczywać. A po wszystkim czyli po opreacji itp na wizycie kontrolnej nawet nie zajrzał co tam, jak się goi rana chociażby tylko wypis obejrzał.
progesteron 20zlNo jeden dzień poczekasz trudno już
U mnie Diagnostyka jest bardzo droga, ale jakoś tak się przyzwyczaiłam i tam chodzę
A ile płacisz za betę z ciekawości ? U mnie 35 zł
Poważnie ? To u mnie jakieś ceny z kosmosu normalnie :/progesteron 20zl
beta 16,60