reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć

Nie pisze w tym wątku, bo macie takie tempo, że trudno mi nadążyć :( ale mam pytanie jeżeli mogę

Czy wg was, przy plemieniu implantacyjnym boli brzuch? Dostałam wczoraj silnego bólu podbrzusza i mam nieduże plamienie czerwono-brazowe. Miesiączki spodziewałam dopiero w przyszłym tygodniu, czyli krwawienie jest szybciej o jakiś tydzień

Cześć

Nie pisze w tym wątku, bo macie takie tempo, że trudno mi nadążyć :( ale mam pytanie jeżeli mogę

Czy wg was, przy plemieniu implantacyjnym boli brzuch? Dostałam wczoraj silnego bólu podbrzusza i mam nieduże plamienie czerwono-brazowe. Miesiączki spodziewałam dopiero w przyszłym tygodniu, czyli krwawienie jest szybciej o jakiś tydzień
Przy plamieniu implantacyjnym raczej nie powinien bolec brzuch [emoji848]
Cześć dziewczyny w ten wtorkowy wieczór. Powiem Wam że chyba wszechświat daje mi i mojemu S. znaki, że już pora na maluszka :D:D. Mój S. pracuje w firmie przeprowadzkowej i czasami się zdarza, że ludzie pozbywają się jakichś gratow lub mebli w trakcie przeprowadzki, których nie potrzebują i oddają je właśnie pracownikom tej firmy. I takim oto sposobem mój facet przytargał dziś ze zlecenia w naprawdę super stanie wózek dla dziecka :D (początkowo babka wystawila go na olx za tysiaka, ale widocznie nie sprzedała w pore i musiala się pozbyć i tak właśnie trafił się on nam zupełnie za free) :D:D:D to się nazywa fart :D Schowalismy do piwnicy i poczeka tam, aż się przyda w końcu :laugh2:.

Starania chyba wznawiamy od początku września, czyli w następnym cyklu, więc już się nie mogę doczekać :)
Ale mieliscie szczęście [emoji3] co to za fura wam sie trafiła ? [emoji3]

Ja ciagle trzymam większość rzeczy po młodym (oprocz wózka) ale chyba jednak pora sie powoli pozbyć [emoji57]

Cześć

O ile to nie przesunięcie miesiączki bo plamienie implantacyjne to zazwyczaj ledwo dostrzegalna jakaś kropka na bieliźnie, chociaż co organizm to inaczej, jedna dziewczyna tu na forum też miała jakby @/plamienie a później okazało się, że jest w ciąży więc wszystko możliwe ;)
A co do bólu brzucha jest możliwe, ale nie wiem czy aż tak silny to wszystko zależy od organizmu

Ostatnia edycja:
Hej kochana[emoji173]️ pewnie, że mozesz:) dziękuję za trzymanie kciuków :) no ale niestety w tym cyklu również się nie udało. Właśnie pół godziny temu dostałam @... mówi się trudno. Pochodzę po górach, wypocznę i olewam w tym cyklu wszystko;) urlop to urlop;) od wszystkiego;) tzn. podziałamy w dni płodne ;) ale na jeszcze większym luzie niż 2 ostatnie cykle;) czuje że wrócę do gry tak na poważnie jak mąż zbije tą prolaktynę, ale tabletki też zacznie brać już po urlopie. Tak realnie patrząc to nastawiam się na cykl listopadowy i grudniowy;) choć żadnego nie odpuszczamy i w każdym dzialamy;)
a ty jak się czujesz ??? Zwolnisz trochę i odpoczniesz?? ;) posłuchasz doktorka?? jak tam w pracy wszyscy przyjęli wiadomość jak im powiedziałaś? Bo z tego co pamiętam miałaś ostatnio chyba mówić??

A ja się czuje generalnie ok, chociaż szczerze to lepiej się czułam w pierwszym trymestrze [emoji846], szczególnie na podatku. Gdyby nie usg i senność to w ogóle nie czułabym, ze jestem w ciąży. Od wczoraj jestem na zwolnieniu, ale chce wróci i mam nadzieje, ze gin nie będzie miał obiekcji, bo on uparty jest bardzo. W pracy wiedza już prawie od miesiąca. Obchodzą się ze mną jak z jajkiem normalnie i trochę mnie to z jedenj strony irytuje bo przecież nie jestem chora, z drugiej to miłe [emoji846] Mam nadziej, ze im się nastawienie nie zmieni jak dłużej mnie nie będzie [emoji23]

Ale mieliscie szczęście [emoji3] co to za fura wam sie trafiła ? [emoji3]

Ja ciagle trzymam większość rzeczy po młodym (oprocz wózka) ale chyba jednak pora sie powoli pozbyć [emoji57]

Noo fart jak nic :D zawsze to parę stówek w kieszeni zostanie jak przyjdzie czas na wyprawkę :). I to akurat w momencie kiedy zaczynamy starania o dziecko xD ,przypadek ? Haha :D

Takie coś nam się trafiło.

Załączniki

• received_911022222431524.jpeg
    received_911022222431524.jpeg
    71 KB · Wyświetleń: 105
No to my czekamy na ostatni dzień sierpnia - na ślub cywilny. :) Tylko my, rodzice i świadkowie póki co. :) Garnitur dzisiaj kupiliśmy, jesteśmy już gotowi.
Super [emoji173]️
Cześć dziewczyny w ten wtorkowy wieczór. Powiem Wam że chyba wszechświat daje mi i mojemu S. znaki, że już pora na maluszka :D:D. Mój S. pracuje w firmie przeprowadzkowej i czasami się zdarza, że ludzie pozbywają się jakichś gratow lub mebli w trakcie przeprowadzki, których nie potrzebują i oddają je właśnie pracownikom tej firmy. I takim oto sposobem mój facet przytargał dziś ze zlecenia w naprawdę super stanie wózek dla dziecka :D (początkowo babka wystawila go na olx za tysiaka, ale widocznie nie sprzedała w pore i musiala się pozbyć i tak właśnie trafił się on nam zupełnie za free) :D:D:D to się nazywa fart :D Schowalismy do piwnicy i poczeka tam, aż się przyda w końcu :laugh2:.

Starania chyba wznawiamy od początku września, czyli w następnym cyklu, więc już się nie mogę doczekać :)
To teraz tylko dzidziusia brakuje [emoji173]️
Witam się z samego rana, za godzinę kończę pracę a o 11 mam rozmowę o pracę w przedszkolu trzymajcie kciuki bo bardzo zależy mi na tej pracy i już pojawia się stres :oops:
Trzymam kciuki
Cześć

Ja nie miałam plamienia, ale przy zagnieżdżaniu miałam ból podbrzusza.

reklama
Noo fart jak nic :D zawsze to parę stówek w kieszeni zostanie jak przyjdzie czas na wyprawkę :). I to akurat w momencie kiedy zaczynamy starania o dziecko xD ,przypadek ? Haha :D

Takie coś nam się trafiło.

Ulalala[emoji846] super sprawa. A to nie jest maxicosi Adorra? Sama się nad nim zastanawiałam nawet, ale zdecydowaliśmy się finalnie na PegPerego. I nie pare stówek a sporo stówek w kieszeni Wam zostanie. Super. Teraz nic tylko działać [emoji846]

Do góry