reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć

Nie pisze w tym wątku, bo macie takie tempo, że trudno mi nadążyć :( ale mam pytanie jeżeli mogę

Czy wg was, przy plemieniu implantacyjnym boli brzuch? Dostałam wczoraj silnego bólu podbrzusza i mam nieduże plamienie czerwono-brazowe. Miesiączki spodziewałam dopiero w przyszłym tygodniu, czyli krwawienie jest szybciej o jakiś tydzień

Cześć

Nie pisze w tym wątku, bo macie takie tempo, że trudno mi nadążyć :( ale mam pytanie jeżeli mogę

Czy wg was, przy plemieniu implantacyjnym boli brzuch? Dostałam wczoraj silnego bólu podbrzusza i mam nieduże plamienie czerwono-brazowe. Miesiączki spodziewałam dopiero w przyszłym tygodniu, czyli krwawienie jest szybciej o jakiś tydzień
Przy plamieniu implantacyjnym raczej nie powinien bolec brzuch [emoji848]
Cześć dziewczyny w ten wtorkowy wieczór. Powiem Wam że chyba wszechświat daje mi i mojemu S. znaki, że już pora na maluszka :D:D. Mój S. pracuje w firmie przeprowadzkowej i czasami się zdarza, że ludzie pozbywają się jakichś gratow lub mebli w trakcie przeprowadzki, których nie potrzebują i oddają je właśnie pracownikom tej firmy. I takim oto sposobem mój facet przytargał dziś ze zlecenia w naprawdę super stanie wózek dla dziecka :D (początkowo babka wystawila go na olx za tysiaka, ale widocznie nie sprzedała w pore i musiala się pozbyć i tak właśnie trafił się on nam zupełnie za free) :D:D:D to się nazywa fart :D Schowalismy do piwnicy i poczeka tam, aż się przyda w końcu :laugh2:.

Starania chyba wznawiamy od początku września, czyli w następnym cyklu, więc już się nie mogę doczekać :)
Ale mieliscie szczęście [emoji3] co to za fura wam sie trafiła ? [emoji3]

Ja ciagle trzymam większość rzeczy po młodym (oprocz wózka) ale chyba jednak pora sie powoli pozbyć [emoji57]

Cześć

O ile to nie przesunięcie miesiączki bo plamienie implantacyjne to zazwyczaj ledwo dostrzegalna jakaś kropka na bieliźnie, chociaż co organizm to inaczej, jedna dziewczyna tu na forum też miała jakby @/plamienie a później okazało się, że jest w ciąży więc wszystko możliwe ;)
A co do bólu brzucha jest możliwe, ale nie wiem czy aż tak silny to wszystko zależy od organizmu

Ostatnia edycja:
Hej kochana[emoji173]️ pewnie, że mozesz:) dziękuję za trzymanie kciuków :) no ale niestety w tym cyklu również się nie udało. Właśnie pół godziny temu dostałam @... mówi się trudno. Pochodzę po górach, wypocznę i olewam w tym cyklu wszystko;) urlop to urlop;) od wszystkiego;) tzn. podziałamy w dni płodne ;) ale na jeszcze większym luzie niż 2 ostatnie cykle;) czuje że wrócę do gry tak na poważnie jak mąż zbije tą prolaktynę, ale tabletki też zacznie brać już po urlopie. Tak realnie patrząc to nastawiam się na cykl listopadowy i grudniowy;) choć żadnego nie odpuszczamy i w każdym dzialamy;)
a ty jak się czujesz ??? Zwolnisz trochę i odpoczniesz?? ;) posłuchasz doktorka?? jak tam w pracy wszyscy przyjęli wiadomość jak im powiedziałaś? Bo z tego co pamiętam miałaś ostatnio chyba mówić??

A ja się czuje generalnie ok, chociaż szczerze to lepiej się czułam w pierwszym trymestrze [emoji846], szczególnie na podatku. Gdyby nie usg i senność to w ogóle nie czułabym, ze jestem w ciąży. Od wczoraj jestem na zwolnieniu, ale chce wróci i mam nadzieje, ze gin nie będzie miał obiekcji, bo on uparty jest bardzo. W pracy wiedza już prawie od miesiąca. Obchodzą się ze mną jak z jajkiem normalnie i trochę mnie to z jedenj strony irytuje bo przecież nie jestem chora, z drugiej to miłe [emoji846] Mam nadziej, ze im się nastawienie nie zmieni jak dłużej mnie nie będzie [emoji23]

Ale mieliscie szczęście [emoji3] co to za fura wam sie trafiła ? [emoji3]

Ja ciagle trzymam większość rzeczy po młodym (oprocz wózka) ale chyba jednak pora sie powoli pozbyć [emoji57]

Noo fart jak nic :D zawsze to parę stówek w kieszeni zostanie jak przyjdzie czas na wyprawkę :). I to akurat w momencie kiedy zaczynamy starania o dziecko xD ,przypadek ? Haha :D

Takie coś nam się trafiło.

Załączniki

• received_911022222431524.jpeg
    received_911022222431524.jpeg
    71 KB · Wyświetleń: 108
No to my czekamy na ostatni dzień sierpnia - na ślub cywilny. :) Tylko my, rodzice i świadkowie póki co. :) Garnitur dzisiaj kupiliśmy, jesteśmy już gotowi.
Super [emoji173]️
Cześć dziewczyny w ten wtorkowy wieczór. Powiem Wam że chyba wszechświat daje mi i mojemu S. znaki, że już pora na maluszka :D:D. Mój S. pracuje w firmie przeprowadzkowej i czasami się zdarza, że ludzie pozbywają się jakichś gratow lub mebli w trakcie przeprowadzki, których nie potrzebują i oddają je właśnie pracownikom tej firmy. I takim oto sposobem mój facet przytargał dziś ze zlecenia w naprawdę super stanie wózek dla dziecka :D (początkowo babka wystawila go na olx za tysiaka, ale widocznie nie sprzedała w pore i musiala się pozbyć i tak właśnie trafił się on nam zupełnie za free) :D:D:D to się nazywa fart :D Schowalismy do piwnicy i poczeka tam, aż się przyda w końcu :laugh2:.

Starania chyba wznawiamy od początku września, czyli w następnym cyklu, więc już się nie mogę doczekać :)
To teraz tylko dzidziusia brakuje [emoji173]️
Witam się z samego rana, za godzinę kończę pracę a o 11 mam rozmowę o pracę w przedszkolu trzymajcie kciuki bo bardzo zależy mi na tej pracy i już pojawia się stres :oops:
Trzymam kciuki
Cześć

Ja nie miałam plamienia, ale przy zagnieżdżaniu miałam ból podbrzusza.

reklama
Noo fart jak nic :D zawsze to parę stówek w kieszeni zostanie jak przyjdzie czas na wyprawkę :). I to akurat w momencie kiedy zaczynamy starania o dziecko xD ,przypadek ? Haha :D

Takie coś nam się trafiło.

Ulalala[emoji846] super sprawa. A to nie jest maxicosi Adorra? Sama się nad nim zastanawiałam nawet, ale zdecydowaliśmy się finalnie na PegPerego. I nie pare stówek a sporo stówek w kieszeni Wam zostanie. Super. Teraz nic tylko działać [emoji846]

Do góry