Dagaa11
Fanka BB :)
Chce to zjeść [emoji7] napisz co toMoże nie wygląda estetycznie ale za to jak smakuje! Zobacz załącznik 885188
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chce to zjeść [emoji7] napisz co toMoże nie wygląda estetycznie ale za to jak smakuje! Zobacz załącznik 885188
Nie wiem jak to nazwać bo wymyśliłam sama. Ale mogę Ci napisać przepis.Chce to zjeść [emoji7] napisz co to
Witajcie. U mnie 17dc. Miesiaczki mam zazwyczaj co 28-32 dni. Test owu negatywny wczoraj. A dziś taki wyszedł - jeszcze negatywny co nie ? Staramy się o dziecko 10 cykli, chciałabym mieć dziecko ,lecz chcemy z mężem wyjechać do Niemiec do pracy ale bez jezyka niestety.pozdrawiam
Witaj. Wygląda jeszcze jak negatywny. A przez te 10 cykli byłaś u ginekologa, endokrynologa? Jeśli nie to może warto byłoby iść i sprawdzić poziom hormonów itp. Nie jestem za tym, jak lekarze mówią, że diagnostyka niepłodności zaczyna się po roku bezowocnych starań, przed staraniami już powinnyśmy udać się do lekarza.Witajcie. U mnie 17dc. Miesiaczki mam zazwyczaj co 28-32 dni. Test owu negatywny wczoraj. A dziś taki wyszedł - jeszcze negatywny co nie ? Staramy się o dziecko 10 cykli, chciałabym mieć dziecko ,lecz chcemy z mężem wyjechać do Niemiec do pracy ale bez jezyka niestety.pozdrawiam
Ja chodze na NFZ i lekarz bez problemu zrobil mi monitoring wiec warto spytacNo to dobrze wiedzieć... Czy monitoring na NFZ też jest?
tak chodze do ginekologa, mojego męża chcem wysłać na badanie, ale bardzo ciezko. Prolaktyne miałam bardzo wysoką. Teraz jest lepiej. Biore pół tabletki bromegeron i pije codziennie symfolik. Niestety ja nie zauważyłam zebym kiedykolwiek mialabym śluz płodny , niby bolą mnie jajniki.Witaj. Wygląda jeszcze jak negatywny. A przez te 10 cykli byłaś u ginekologa, endokrynologa? Jeśli nie to może warto byłoby iść i sprawdzić poziom hormonów itp. Nie jestem za tym, jak lekarze mówią, że diagnostyka niepłodności zaczyna się po roku bezowocnych starań, przed staraniami już powinnyśmy udać się do lekarza.
O też problem z prolaktyną, tak jak i u mnie. Z tymi badaniami nasienia u nas jest na odwrót, mój chce iść ale zawsze nam coś wypadnie i nie mozemy jechaćtak chodze do ginekologa, mojego męża chcem wysłać na badanie, ale bardzo ciezko. Prolaktyne miałam bardzo wysoką. Teraz jest lepiej. Biore pół tabletki bromegeron i pije codziennie symfolik. Niestety ja nie zauważyłam zebym kiedykolwiek mialabym śluz płodny , niby bolą mnie jajniki.
My a raczej ja chcemy jechać do zielonej góry. Czytalam ze przed oddaniem nasienia to do 5 dni bez <3 Nie wiem czy bym wytrzymała hahaO też problem z prolaktyną, tak jak i u mnie. Z tymi badaniami nasienia u nas jest na odwrót, mój chce iść ale zawsze nam coś wypadnie i nie mozemy jechać