Dagaa11
Fanka BB :)
Chce to zjeść [emoji7] napisz co toMoże nie wygląda estetycznie ale za to jak smakuje! Zobacz załącznik 885188
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chce to zjeść [emoji7] napisz co toMoże nie wygląda estetycznie ale za to jak smakuje! Zobacz załącznik 885188
Nie wiem jak to nazwać bo wymyśliłam sama.Chce to zjeść [emoji7] napisz co to![]()
Witajcie. U mnie 17dc. Miesiaczki mam zazwyczaj co 28-32 dni. Test owu negatywny wczoraj. A dziś taki wyszedł - jeszcze negatywny co nie ? Staramy się o dziecko 10 cykli, chciałabym mieć dziecko ,lecz chcemy z mężem wyjechać do Niemiec do pracy ale bez jezyka niestety.pozdrawiam
Witaj.Witajcie. U mnie 17dc. Miesiaczki mam zazwyczaj co 28-32 dni. Test owu negatywny wczoraj. A dziś taki wyszedł - jeszcze negatywny co nie ? Staramy się o dziecko 10 cykli, chciałabym mieć dziecko ,lecz chcemy z mężem wyjechać do Niemiec do pracy ale bez jezyka niestety.pozdrawiam
Ja chodze na NFZ i lekarz bez problemu zrobil mi monitoring wiec warto spytacNo to dobrze wiedzieć... Czy monitoring na NFZ też jest?
Witaj.Wygląda jeszcze jak negatywny. A przez te 10 cykli byłaś u ginekologa, endokrynologa? Jeśli nie to może warto byłoby iść i sprawdzić poziom hormonów itp. Nie jestem za tym, jak lekarze mówią, że diagnostyka niepłodności zaczyna się po roku bezowocnych starań, przed staraniami już powinnyśmy udać się do lekarza.
![]()
O też problem z prolaktyną, tak jak i u mnie.tak chodze do ginekologa, mojego męża chcem wysłać na badanie, ale bardzo ciezko. Prolaktyne miałam bardzo wysoką. Teraz jest lepiej. Biore pół tabletki bromegeron i pije codziennie symfolik. Niestety ja nie zauważyłam zebym kiedykolwiek mialabym śluz płodny , niby bolą mnie jajniki.
My a raczej ja chcemy jechać do zielonej góry. Czytalam ze przed oddaniem nasienia to do 5 dni bez <3O też problem z prolaktyną, tak jak i u mnie.Z tymi badaniami nasienia u nas jest na odwrót, mój chce iść ale zawsze nam coś wypadnie i nie mozemy jechać
![]()