Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Temp rosnie i oby nie spadła. we wtorek wylatujemy na urlop mam nadzieje ze nie bede myslec;p
zatkalo mi sie ucho po wczorajszych szalenstwach w wodzie.
Ja takiej temp w calym cyklu nie osiągnęłam. Mam cykl bardzo niskich temp. W 1 fazie wszystko ponizej 36 i teraz dopiero rosnie dzis najwyzszw 36.25. Pierwszy raz tak mam i moze ta odmiennosc będzie owocna.Trzymam kciuki a same wzrosty temp.! [emoji1307]
U mnie dziś 36,84 - 11dc więc zaraz chyba szykuję się na owu.
Ja takiej temp w calym cyklu nie osiągnęłam. Mam cykl bardzo niskich temp. W 1 fazie wszystko ponizej 36 i teraz dopiero rosnie dzis najwyzszw 36.25. Pierwszy raz tak mam i moze ta odmiennosc będzie owocna.
Hej! ja siedzę w pracy, jeszcze 2 godzinki ale klima jest więc nie narzekam. Wieczorem chyba na jakieś rolki pójdę.Hej wam! Jestem w trakcie robienia obiadu, wymyśliłam sobie danie i ciekawe jak wyjdzie. Jak Wam mija niedziela? Która w najbliższym czasie testuje?
Hej! ja siedzę w pracy, jeszcze 2 godzinki ale klima jest więc nie narzekam. Wieczorem chyba na jakieś rolki pójdę.
Dawaj zdjęcie obiadu!
Ja sobie wymyśliłam dzisiaj warzywny obiad z kurczakiem i ryżem i wszystko zaprawione curry. Obiad ledwo mieści się w dużym garnku, jest wszystko co lubię, papryka, fasola, bakłażan, kabaczek, marchewka, pietruszka, seler, por, cebula i czosnek.Co tam wymyśliłaś na obiad?
Ja odebrałam od mojej babci 6kg wiśni i na dniach będzie nalewka [emoji173]️
Ja testuje tylko pod owu [emoji23]
Ja sobie wymyśliłam dzisiaj warzywny obiad z kurczakiem i ryżem i wszystko zaprawione curry. Obiad ledwo mieści się w dużym garnku, jest wszystko co lubię, papryka, fasola, bakłażan, kabaczek, marchewka, pietruszka, seler, por, cebula i czosnek.