reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Przyjmuje w Femmedzie w Lublinie
dr Krzysztof Wiktor, polecam z całego serducha
Link do: dr n. med. Krzysztof Wiktor - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Masz naprawdę blisko i jak nie masz swojego lekarza jeszcze, takiego wybranego i zaufanego to polecam go :) nie będziesz żałowała na pewno :) wiem, że do niego nawet z Waw kobitki przyjeżdżają.
@Magda 2791 podpisuje się pod tym co pisze @ForgetMeeNot :tak:
ja mam poleconego go od dziewczyny, która cała ciążę przyjeżdżała do niego z Warszawy :)
Fakt faktem za monitoring płaci się jak za normalna wizytę. Miałam monitorowane 5 cykli średnio po 3 wizyty, więc też niezła suma wychodzi. Plus leki i zastrzyki... Ale nie żałuję żadnej złotówki u niego wydanej... mimo, że w ciąży nadal nie jestem. ;) ale u nas jest pewnie trochę problemu po męskiej stronie, ale wszystkie wyniki męża też oglądał i zlecał badania jak widział potrzebę :) także suuuper lekarz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Laski, jaki ja miałam dziwny sen dziś! Najpierw patrzyłam w gwiazdy i rozpoznawałam konstelacje - poznałam BYKa! Potem pod blokiem miałam marsz żołnierzy na wojnę, śpiewali i tańczyli do jakis swoich pieśni! A potem przyszedł do mnie moj stary znajomy ze szkoły, jako biedak, ja dałam mu jedzenie, a on zamienił sie w małe, ok. roczne dziecko - chodzący chłopiec w blond włoskach, któremu dałam Monte do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23] a, i miał na imię Grześ.

Albo wysnilam sobie wlasnie syna, albo podświadomie śnią mi sie moje obawy [emoji23]

Laski, jaki ja miałam dziwny sen dziś! Najpierw patrzyłam w gwiazdy i rozpoznawałam konstelacje - poznałam BYKa! Potem pod blokiem miałam marsz żołnierzy na wojnę, śpiewali i tańczyli do jakis swoich pieśni! A potem przyszedł do mnie moj stary znajomy ze szkoły, jako biedak, ja dałam mu jedzenie, a on zamienił sie w małe, ok. roczne dziecko - chodzący chłopiec w blond włoskach, któremu dałam Monte do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23] a, i miał na imię Grześ.

Albo wysnilam sobie wlasnie syna, albo podświadomie śnią mi sie moje obawy [emoji23]
To mi kiedyś śniło się, że urodziłam "koto-człowieka" to było straszne. xD Za dużo horrorów i science fiction się naoglądałam. :D

@ForgetMeeNot @Fleur86 napewno o nim poczytam :) 14 sierpnia idę na wizytę do pani doktor w moim mieście, nie dawno zaczęła tu przyjmować na NFZ i jest jedynym endokrynologiem ginekologiem przyjmującym na NFZ, przyjmuje również prywatnie w radzyniu podlaskim, zobaczę jak podejdzie do mojej sytuacji a jak nie spodoba mi się to zapiszę się do waszego lekarza :)

A mi się ten cykl cholernie dłuży... Może dlatego, że siedzę w domu. A w te upały to nawet na miasto strach wyjść bo ciągle mi się słabo robi. Dzisiaj dopiero 13 dc, mam nadzieję, że to już połowa cyklu.

reklama
Szczerze ? Nie sądzę żeby ktoś chciał robić monitoring na NFZ, ale warto zapytać, u mnie monitoring jest drogi bo płacisz jak za normalna wizytę i zazwyczaj są to 3 wizyty po 130 zł czyli wychodzi koło 400 zł za monitoring jak dla mnie drogo, ale jak nie będzie wychodziło kilka cykli z rzędu to się zdecyduje ;) mierz temperaturę tak jak dziewczyny i w połączeniu z testami będziesz miała obraz czy owu występuje, mi się nie chce tego robić, ale jak dłuższy czas się nie uda to pewnie się zastanowię ;)
Dzięki wielkie. No 400zl to dużo kasy...

Do góry