reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Przyjmuje w Femmedzie w Lublinie
dr Krzysztof Wiktor, polecam z całego serducha
Link do: dr n. med. Krzysztof Wiktor - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Masz naprawdę blisko i jak nie masz swojego lekarza jeszcze, takiego wybranego i zaufanego to polecam go :) nie będziesz żałowała na pewno :) wiem, że do niego nawet z Waw kobitki przyjeżdżają.
@Magda 2791 podpisuje się pod tym co pisze @ForgetMeeNot :tak:
ja mam poleconego go od dziewczyny, która cała ciążę przyjeżdżała do niego z Warszawy :)
Fakt faktem za monitoring płaci się jak za normalna wizytę. Miałam monitorowane 5 cykli średnio po 3 wizyty, więc też niezła suma wychodzi. Plus leki i zastrzyki... Ale nie żałuję żadnej złotówki u niego wydanej... mimo, że w ciąży nadal nie jestem. ;) ale u nas jest pewnie trochę problemu po męskiej stronie, ale wszystkie wyniki męża też oglądał i zlecał badania jak widział potrzebę :) także suuuper lekarz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Laski, jaki ja miałam dziwny sen dziś! Najpierw patrzyłam w gwiazdy i rozpoznawałam konstelacje - poznałam BYKa! Potem pod blokiem miałam marsz żołnierzy na wojnę, śpiewali i tańczyli do jakis swoich pieśni! A potem przyszedł do mnie moj stary znajomy ze szkoły, jako biedak, ja dałam mu jedzenie, a on zamienił sie w małe, ok. roczne dziecko - chodzący chłopiec w blond włoskach, któremu dałam Monte do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23] a, i miał na imię Grześ.

Albo wysnilam sobie wlasnie syna, albo podświadomie śnią mi sie moje obawy [emoji23]

Laski, jaki ja miałam dziwny sen dziś! Najpierw patrzyłam w gwiazdy i rozpoznawałam konstelacje - poznałam BYKa! Potem pod blokiem miałam marsz żołnierzy na wojnę, śpiewali i tańczyli do jakis swoich pieśni! A potem przyszedł do mnie moj stary znajomy ze szkoły, jako biedak, ja dałam mu jedzenie, a on zamienił sie w małe, ok. roczne dziecko - chodzący chłopiec w blond włoskach, któremu dałam Monte do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23] a, i miał na imię Grześ.

Albo wysnilam sobie wlasnie syna, albo podświadomie śnią mi sie moje obawy [emoji23]
To mi kiedyś śniło się, że urodziłam "koto-człowieka" to było straszne. xD Za dużo horrorów i science fiction się naoglądałam. :D

@ForgetMeeNot @Fleur86 napewno o nim poczytam :) 14 sierpnia idę na wizytę do pani doktor w moim mieście, nie dawno zaczęła tu przyjmować na NFZ i jest jedynym endokrynologiem ginekologiem przyjmującym na NFZ, przyjmuje również prywatnie w radzyniu podlaskim, zobaczę jak podejdzie do mojej sytuacji a jak nie spodoba mi się to zapiszę się do waszego lekarza :)

A mi się ten cykl cholernie dłuży... Może dlatego, że siedzę w domu. A w te upały to nawet na miasto strach wyjść bo ciągle mi się słabo robi. Dzisiaj dopiero 13 dc, mam nadzieję, że to już połowa cyklu.

reklama
Szczerze ? Nie sądzę żeby ktoś chciał robić monitoring na NFZ, ale warto zapytać, u mnie monitoring jest drogi bo płacisz jak za normalna wizytę i zazwyczaj są to 3 wizyty po 130 zł czyli wychodzi koło 400 zł za monitoring jak dla mnie drogo, ale jak nie będzie wychodziło kilka cykli z rzędu to się zdecyduje ;) mierz temperaturę tak jak dziewczyny i w połączeniu z testami będziesz miała obraz czy owu występuje, mi się nie chce tego robić, ale jak dłuższy czas się nie uda to pewnie się zastanowię ;)
Dzięki wielkie. No 400zl to dużo kasy...

Do góry