Kasienka3b
Fanka BB :)
O nie Ty faktycznie czekasz az ujrze 2 kreski i wtedy Ty je zobaczyszIiiii 1dc tak jak przewidywałam [emoji14] także jak to u nas zwykło się mówić - nowy cykl, nowe nadzieje..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie Ty faktycznie czekasz az ujrze 2 kreski i wtedy Ty je zobaczyszIiiii 1dc tak jak przewidywałam [emoji14] także jak to u nas zwykło się mówić - nowy cykl, nowe nadzieje..
Dla mnie prawie jak pozytywIrenka kochana Ty spac nie możesz?
Dzialalismy wczoraj z M. Dzis test taki.. I ciezko mi ocenic czy juz te kreski są takiego samego pigmentu czy jeszcze brakuje?
Ja tam cos delikatnie widze. Wiec oby to bardzo wczesna ciaza.Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
Czy po prostu ja juz mam jakies urojenia ? [emoji848]
Masz racje, wybacz ale ciąża wpływa także na mój mózg tym bardziej nie masz sie czym przejmować, bo w magleku jest zaledwie 5 mg wit b6 w jednej tabletce (a nie 500Zobacz załącznik 883331
Delikatnie widac. Moze poprostu to bardzo wczesna ciaza.Robiłam dziś test pepino. Kreska słaba ale jest. 3 dni spóźnienia i nadal slaba? Nie powinna być mocniejsza?
Niestresuj sie i 3 mam za Ciebie kciukiHej dziewuszki.. dwa dni spóźnienia, bladzioch na teście, boję się ucieszyć, bo poblemy neurologiczne, bo ta biochemiczna. Póki co nie dociera do mnie..
To 3 osoba ktora zaczela dzis nowy cykl. Powodzenia zycze by ten byl tym udanymTrzymam kciuki!
Nie nadazam z czytaniem, tyle tu tego!
Odnośnie Bromergonu, musiałam przestać brać, bo mdlałam i zasypiałam. Mam naturalnie niskie ciśnienie, więc dla mnie masakra.
Witam w 1 dc!
Spokojnie, Maglek naprawdę jest jednym z lepszych magnezów, sama go polecam i sama przyjmuję w ciążyA no tak! Pokręciłam to wszystko No to wracam do przyjmowania Mg B6
Bardzo Ci dziękuję za pomoc! Niewykluczone, że moę mieć jeszcze jakieś pytania ale postaram się nie spamowaćSpokojnie, Maglek naprawdę jest jednym z lepszych magnezów, sama go polecam i sama przyjmuję w ciąży
Następnym razem jak coś, to zawsze możesz napisać na priv, bo nie codziennie wchodzę na staraczki i niektóre posty mi umykają