reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurka Daga super wiesci:) Niech malutka zdrowo rosnie i w koncu na ten soczek trzeba sie zgadac:)
Koniecznie kochana, ja siedzę w domu wiec nie ma sprawy. Może na początku sierpnia jak młoda wroci z półkoloni, wezmiesz synka i na jakiś plac zabaw się z nimk wybierzemy :)
Super [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ to teraz ustawiamy się w kolejkę po dziewczęcy pyłek [emoji23][emoji23]
Proszę bardzo! Podzielę się z każdą :p
Ale masz super sexi brzuszek :)
@Dagaa11 super wiadomość :) już połowa ciąży :) ale to zleciało :)
Nawet nie wiem kiedy! [emoji14]

Jak już się tak chwale, to pokażw moj brzuszek z wczoraj. W poerwszej ciąży taki miałam chyba w 7 msc [emoji14]
IMG_20180726_124338_939.jpg

Załączniki

• IMG_20180726_124338_939.jpg
    IMG_20180726_124338_939.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 260
reklama
Ja w ciążach rzygałam jak kot, więc ciężko było to ukryć. A teraz jadę 11 sierpnia z rodzicami, babcią i bratankiem nad jezioro na tydzień i zobaczymy czy nie będzie powtórki.

Bo moja babcia się o mnie martwi i chyba nie umie pojać, że chcę trójkę. Wie, że mam z moimi dziećmi urwanie głowy i wiem, że chce dobrze, ale takim gadaniem mnie dobija.

Sama się martwię jak dam radę. Syn ma 3 lata, Córka 2. No, ale muszę :)

Dziewczyny czy sporo po owu kluja was czasem jajniki ? [emoji849] mnie od dwóch dni pobolewa podbrzusze i kluja jajniki na zmiane i nie wiem co jest grane bo nigdy tak nie miałam..

No malutka będzie [emoji7][emoji23] to mój brzuch w 36+2 [emoji23] także śmiech na sali mieć taki brzuch w 9 miesiącu [emoji23]Zobacz załącznik 881912

Może też mam szansę na taki ;p mój gdzieś w 24 tygodniu ;)
Ja tam wolę mieć mniejszy, jeśli wszystko jest ok. Przynajmniej wszystko mogę robić bez problemu ;)

Załączniki

• 0E54B36C-903A-4764-8345-D4BE8C93AECD.jpeg
    0E54B36C-903A-4764-8345-D4BE8C93AECD.jpeg
    310,5 KB · Wyświetleń: 78
Dałabym się pokroić za takie brzuszki. Ze starszakiem długo nie miałam takiego typowego. Dopiero po połowie ciąży zaczął przypominać cos wiecej nic objedzenie [emoji23]

Koniecznie kochana, ja siedzę w domu wiec nie ma sprawy. Może na początku sierpnia jak młoda wroci z półkoloni, wezmiesz synka i na jakiś plac zabaw się z nimk wybierzemy :)Proszę bardzo! Podzielę się z każdą :pNawet nie wiem kiedy! [emoji14]

Jak już się tak chwale, to pokażw moj brzuszek z wczoraj. W poerwszej ciąży taki miałam chyba w 7 msc [emoji14]
Zobacz załącznik 881953
Cudny brzusiu [emoji7]

Ja w ciążach rzygałam jak kot, więc ciężko było to ukryć. A teraz jadę 11 sierpnia z rodzicami, babcią i bratankiem nad jezioro na tydzień i zobaczymy czy nie będzie powtórki.

Bo moja babcia się o mnie martwi i chyba nie umie pojać, że chcę trójkę. Wie, że mam z moimi dziećmi urwanie głowy i wiem, że chce dobrze, ale takim gadaniem mnie dobija.

Sama się martwię jak dam radę. Syn ma 3 lata, Córka 2. No, ale muszę :)

Też żygałam jak kot ;p do 20 tygodnia, nieraz w pracy. Sama nie wiem jakim cudem udało mi się tak długo utrzymać w tajemnicy ;p

reklama
Do góry