paulina1994
Fanka BB :)
Ale to nie masz na konkretny dzień i godzinę? Ja prywatnie umawiam się z dwumiesięcznym wyprzedzeniem bo mój lekarz ma tyle pacjentów [emoji23]Nie mam umowionej. Prywatnie idę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to nie masz na konkretny dzień i godzinę? Ja prywatnie umawiam się z dwumiesięcznym wyprzedzeniem bo mój lekarz ma tyle pacjentów [emoji23]Nie mam umowionej. Prywatnie idę.
Jest miesiąc darmowy w ovufriend pozniej albo kupisz albo zalozysz nowe konto i wprowadzisz dane od nowa. Dlatego ja uzywam na tel aplikacji flodziewczyny jak wy zaznaczacie w ovu temperaturę? jak chce coś zmienic to wyskakuje mi ze muszę wykupić abonament...
Abonament darmowy jest przez 30 dni, potem musisz aktywować go płacąc 30 zł. Ale ja zakładam nowe konto i tyledziewczyny jak wy zaznaczacie w ovu temperaturę? jak chce coś zmienic to wyskakuje mi ze muszę wykupić abonament...
a da się na flow wprowadzić temp?Jest miesiąc darmowy w ovufriend pozniej albo kupisz albo zalozysz nowe konto i wprowadzisz dane od nowa. Dlatego ja uzywam na tel aplikacji flo
Taka da się na flow wprowadzić temp?
Nie. Przychodzisz i jestes w kolejce. przyjmuje do ostatniej pacjentki.Ale to nie masz na konkretny dzień i godzinę? Ja prywatnie umawiam się z dwumiesięcznym wyprzedzeniem bo mój lekarz ma tyle pacjentów [emoji23]
Oo to popatrz pierwszy raz się spotykam że nie ma umawiania na dzień i godzinę [emoji4]Nie. Przychodzisz i jestes w kolejce. przyjmuje do ostatniej pacjentki
Taka da się na flow wprowadzić temp?