martoosia04
Fanka BB :)
To tak jak u mnie [emoji3]
Jak u ciebie dziś z @?
Mi ból @ uciekł.
Jeśli nie przyjdzie @ do czw rano to idę na betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie [emoji3]
Myślę, że w terminie @ test by wyszedł szczególnie ten super czułyA myślisz, że jest sens? Jestem po terminie @ a testy wychodzą na jedną kreskę... myśle ze gdyby to była ciąża to by były jakiekolwiek cienie na testach. Miałam dwa super czule. A tu bladziutko.
Ja również używałam kubeczek .teraz czeka schowany po ciązy wróce do niego.mega wygoda i komfort.Kubeczek
Tylko podpaski. Od tamponow mialam czesto infekcje.Dziewczyny, a co preferujecie podczas @ tampony, czy podpaski ?
Niekoniecznie, koleżanka nie testowala w terminie @ tylko dzien po i bylo biało, w ten sam dzien dostała mini plamien wiec pomyślała ze @ sie rozkreca i odpuscila, dopiero po tygodniu zatestowala jeszcze raz a tam dwie grube krechy.Myślę, że w terminie @ test by wyszedł szczególnie ten super czuły
Mojej przyjaciółce w ciąży wogole nie wychodziły [emoji14]Myślę, że w terminie @ test by wyszedł szczególnie ten super czuły
Jasne, że są takie sytuacje nie mówię, że nie ale nie ukrywajmy to są naprawdę jednostkiMojej przyjaciółce w ciąży wogole nie wychodziły [emoji14]
Sprawdź sobie Gemini na dużo rzeczy tam jest jeszcze taniej a dziś np jest dzień darmowej dostawy kurieremZamówiłam Prenatal Uno skończy mi się kwas foliowy i Wit D gdzieś za dwa tyg to zacznę łykać Prenatal w DOZ 24,99 więc naprawdę fajna cena DUO zresztą też widzę że cenowo kształtuje się super w DOZie jak na taki bogaty skład [emoji4]