martoosia04
Fanka BB :)
Mojej przyjaciółce wogole w ciąży testy ciążowe nie wychodziły
Pociesz, że chociaż urodziła córeczkę [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojej przyjaciółce wogole w ciąży testy ciążowe nie wychodziły
Tak córeczkę [emoji23] mi za to test ciążowy pozytyany 6 dni przed terminem @. W 21 dc i też córka za nie całe 3 tygodnie się wyjkluje [emoji23] także chyba zasady nie ma [emoji23]Pociesz, że chociaż urodziła córeczkę [emoji173]️
To bardziej chodzi o przenikanie bety do moczu :* jednej przenika szybko (jak mi bo test 10mlu wyszedł mi pozytywny jak beta tego samego dnia z krwi 9.27 i to nie był pierwszy a drugi mocz od ranaTak córeczkę [emoji23] mi za to test ciążowy pozytyany 6 dni przed terminem @. W 21 dc i też córka za nie całe 3 tygodnie się wyjkluje [emoji23] także chyba zasady nie ma [emoji23]
Dziewczyny, a co preferujecie podczas @ tampony, czy podpaski ?
KubeczekDziewczyny, a co preferujecie podczas @ tampony, czy podpaski ?
Też mi się kiedyś wydawało baardzo dziwne zanim spróbowałam i w ogóle obrzydliwe Dla mnie najlepsze że zero infekcji no i oszczędność po jakimś czasie. W niektórych sytuacjach może być trudniej np. na wyjazdach, ale wszystko się da zorganizować. No i prawie nie czuję że mam @Ja tez tampony od wielkiego dzwonu. Tylko podpaski.
Ten kubeczek to naprawdę wygodny jest?
Jakieś takie dziwne jest [emoji6]
To tak jak u mnie [emoji3]Tampony są bardziej komfortowe, ale ja od nich wiecznie stany zapalne miałam niestety.
Wiec u mnie podpaski, a Tampony od jakiejs okazji żeby było mi komfortowo w razie czego.