hah ok to musze sie doszkolić
Zapamiętać wszystkich to sie nie da [emoji6]
Szczególnie jak mało sie udzielają [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hah ok to musze sie doszkolić
@ nie ma, chodzę co chwilę sprawdzać. Śluz kremowy/biały nadal jest. [emoji849][emoji849][emoji849]
A może idz na betę?
Ciążowy? Ja cosik tam widzę [emoji7] jeśli tak to na razie pocichutku gratuluję i trzymam kciukiJa kupuje takie Zobacz ofertę: Testy owulacyjne 50szt + ciążowe 10szt PREMIUM Link do: Testy owulacyjne 50szt + ciążowe 10szt PREMIUM
Nigdy mnie nie zawiodły, zawsze pięknie pokazują kreski jak marzenie.
Jestem od początku forum, ale mimo, ze czytam to nie bardzo pisze stad pewnie większość mnie nie kojarzy [emoji6]
Mam 5 synków, staram sie 6 cykl, przeszłam dwie biochemiczne [emoji17], miałam przerwę, a w tym cyklu jakoś nabrałam nadziei, ze sie udało [emoji16]
To test z dzisiaj Zobacz załącznik 880805
8dpo
Zobacz załącznik 880806
Wykres
A myślisz, że jest sens? Jestem po terminie @ a testy wychodzą na jedną kreskę... myśle ze gdyby to była ciąża to by były jakiekolwiek cienie na testach. Miałam dwa super czule. A tu bladziutko.
Ciążowy? Ja cosik tam widzę [emoji7] jeśli tak to na razie pocichutku gratuluję i trzymam kciuki
Masz 5ciu synów? Toś ty królowa w domu [emoji16]
No i właśnie pracuje nad Królewna [emoji7][emoji7][emoji23]
Ale pewnie i tak chłopczyk będzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Czasem sie zastanawiam czy umiałabym dziewczynkę obsłużyć [emoji23][emoji6]
Powiem Ci, że też mam takie obawy. Co i jak z tymi babskimi okolicami się robi [emoji23] u facetów to pikuś teraz [emoji23]
Mojej przyjaciółce wogole w ciąży testy ciążowe nie wychodziłyA myślisz, że jest sens? Jestem po terminie @ a testy wychodzą na jedną kreskę... myśle ze gdyby to była ciąża to by były jakiekolwiek cienie na testach. Miałam dwa super czule. A tu bladziutko.