reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ciąży nie ma, czekam na @... Prolaktyna za wysoka...
Zobacz załącznik 878829
Jej, tak mi przykro :( czekałam na pozytywną betę. Masz ładny progesteron...taki plus na przyszłość...
A na prolaktynę dostaniesz pewnie bromergon, wielu dziewczynom się na nim udaje, także czasem lepiej znać przyczynę niepowodzeń ,żeby móc wdrożyć leczenie,które przyniesie zamierzony efekt :) złe dobrego początki.

Ale niedużo prolaktyna podniesiona :*
Oj mój endokrynolog nie patrzy na takie normy tylko wszystko oblicza względem wieku, wagi itp więc dla mojego organizmu ten wynik może być znacznie za wysoki. No nic, w piątek wizyta. We wtorek jedziemy na badania nasienia no i jeszcze ja pójdę do ginekologa prywatnie, będziemy się starać na całego. :)

Dziewczyny czy krotko po poronieniu (dzis 12 dni od poronienia, a 6 od ustąpienia krwawienia) mialyscie bóle jajników? Bylam w poniedziałek u gina i mówił, że wszystko jest w porządku. Śluz biały, kremowy, uczucie mokrego. Myślicie, że moge w tym cyklu spodziewać się owulacji?
Ja miałam to samo ;o też bóle jajnika krótko po poronieniu, tak mnie bolało, nie mogłam leżeć na prawej stronie ( ból prawego jajnika) już myślałam, że torbiel albo właśnie owu i pojawił się śluz kremowy, też miałam uczucie mokrości ;o i u mnie pojawiła się wtedy pierwsza @. Więc u mnie to chyba był zwiastun @. Chwilę po poronieniu, jakieś 2 tyg po właśnie. Może u Ciebie to będzie owulacja, podobno po poronieniu można zajść szybciej w ciążę ale tak tylko mówią [emoji16] Oby u Ciebie to była owulacja! Ps. Też byłam z tym u gin i też było w porządku

Miałam kiedyś wysoka prolaktyne. Leczona bromergonem. Dużo więcej niż ma Gosia :)
Ale może faktycznie co organizm to inaczej. Ja miałam wtedy norlanie owu
Każdy dobry lekarz endokrynolog powie, że normy ogólne są nijakie. Każdy człowiek jest inny i nie może mieć identycznych wyników. Mogą mieć identyczne normy osoby w tym samym wieku, wzroście i wadze i oczywiście płci. :) Mam nadzieję, że lekarz jeszcze dokładniej mnie zbada. Na szczęście mam super ginekologa-endokrynologa. :)

reklama
Przlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka

Załączniki

• IMG_20180718_072132.jpg
    IMG_20180718_072132.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 173
Do góry