reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Boskie [emoji7][emoji7][emoji7]
To leż leż mały niech się nie spieszy :* to pewnie będzie duzy chłopak :*
Ja dziś zaczęłam 36tc, a malutka wczoraj na wizycie ledwo ponad 2kg. Wystraszylam się w pierwszym momencie bo syn miał 3650 no i tym razem też byłam nastawiona na większe dziecko. Ale najwidoczniej Maja będzie podobna do mnie. Ja się urodziłam w terminie z waga 2650 :)
Zresztą właśnie odnośnie tego mojego brzucha to nawet wczoraj mój ginekolog się śmiał : no ma Pani tak malutki brzuszek że co Pani chciała klocka w nim? [emoji23]
No to maleństwo faktycznie :) u mnie odwrotnie. Córka urodzona w 40 t.c. ważyła równe 3 kg, a synek już w 33 t.c. 2300 i rośnie po 300 gramów na tydzień [emoji14] byle nie za dużo, bo muszę go jakoś z siebie wypchnąć [emoji14]

Zmęczona. Mam brzuch duuuuzo większy od Twojego i młody coś się na świat próbuje przedwcześnie wydostać, ale mu nie pozwalam ;) jeszcze chwilę niech posiedzi. Tydzień temu ważył 2300, więc teraz pewnie już mu stuknelo 2,5 kg. A u Ciebie co? Ty jakos chwilę przede mną jesteś w kolejce ;)
Dodaje zdjęcie które zrobiła mi tydzień temu cudowna fotografka ;) Zobacz załącznik 878391
Piękne zdjęcie [emoji4]

Migdalove u mnie też ten cykl zupełnie oszalał, poza tym mam takiego doła bez powodu, że szok :( Trzymam kciuki, żeby u Ciebie się wszystko naprostowało

W ogóle nie wiem co ten miesiąc tu taki nieudany. Mam nadzieje, że ktoś zaraz przerwie złą passę i posypią się kreseczki.

reklama
Dziewczyny mam pytanie, po jakim czasie wspolzylyscie po zabiegu łyżeczkowania? Ja chyba dzisiaj dopiero przestałam krwawić :/ powiem szczerze, ze bardzo brakuje mi już przytulaskow z Moim Panem :oops::hmm: u mnie minęło 10 dni... jeszcze się wstrzymać ?

Do góry