Otoona
Fanka BB :)
Podobno te koszule mają kosztować mniej niż 100 zl. Ja też czekam na ich premierę [emoji6]Rozumiem, myslalam, ze gdzies Ci cena mignęła, bo wiem, ze sledzisz mame ginekolog
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno te koszule mają kosztować mniej niż 100 zl. Ja też czekam na ich premierę [emoji6]Rozumiem, myslalam, ze gdzies Ci cena mignęła, bo wiem, ze sledzisz mame ginekolog
Mi nawet w terminie @ testy owu wychodziły pozytywne, a w ciąży nie byłamZdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
Ja chyba wrócę do tabletek [emoji4] brałam Vibin czułam się całkiem ok i ten komfort psychiczny, że wiem kiedy będzie @Dziewczyny, a ja w temacie innym ciut: jak juz kazda z nas nacieszy sie dzidziusiami i ciążami i stwierdzi ze koniec z produkcja, to jaka anty bierzecie pod uwagę?
Ja w tym miesiącu też miałam jakąś dziwną tą miesiączkę, ale może przez to, że była wywołana duphastonem [emoji848]Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..
@Migdalove testowalas dzis moze?
O czym tak myślisz?Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..
@Migdalove testowalas dzis moze?