reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..

@Migdalove testowalas dzis moze?
Ja w tym miesiącu też miałam jakąś dziwną tą miesiączkę, ale może przez to, że była wywołana duphastonem [emoji848]

mi tam owu wychodzi pozytywny tylko w 1 dniu... ale ja tez z tych duzo pijacych wode wiec nie raz mocz moze byc zbyt rozcienczony i stad tez moze byc lekko przeklamane.

Dziewczyny, mam tydzień do @ i mnie ciągnie strasznie podbrzusze... Nie chcę się nakręcać bo już tak kiedyś miałam, ale jakaś nadzieja kiełkuje...

Ja dziś byłam u gina. Wszystko pięknie się oczyscilo, nie ma śladu po ciąży (trochę to smutne), ale przynajmniej możemy już działać dalej [emoji846]
Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..

@Migdalove testowalas dzis moze?
O czym tak myślisz?

reklama
Dziewczyny jak mnie dziś prawy jajnik boli tragedia :(! Czasami zdarzała mi się taka silna owu i w tym miesiącu mnie dopadła właśnie :/ pójdę we wtorek na badanie progesteronu myślę że będzie to właśnie około 7 dni po owulacji [emoji4] i zrobię odrazu badanie poziomu kwasu foliowego ;)

Do góry