martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ja w temacie innym ciut: jak juz kazda z nas nacieszy sie dzidziusiami i ciążami i stwierdzi ze koniec z produkcja, to jaka anty bierzecie pod uwagę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślałam nad krążkiem antykoncepcyjnym lub wkładka hormonalna.Dziewczyny, a ja w temacie innym ciut: jak juz kazda z nas nacieszy sie dzidziusiami i ciążami i stwierdzi ze koniec z produkcja, to jaka anty bierzecie pod uwagę?
To będzie pierwsze [emoji20] Ja podejrzewam, że problemy z progesteronem zaczęły się po pierwszych tabletkach antykoncepcyjnych. Od tamtej pory mam straszne PMS i z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Puchną mi nogi, nadmiar wody, huśtawka nastrojów, piersi dostają najbardziej w kość i przez to mam coraz więcej rozstępów na nich i nie wygląda to za ładnie [emoji20] Ja miałam przy obu poronieniach plamienia kilka dni przed tak to się zaczynało [emoji21]Każda z moich 4 ciąż była z pierwszego cyklu. Po poronieniu tak samo była z pierwszego cyklu jaki był. [emoji848]To będzie twoje pierwsze dziecko? Ja jakoś nie odwiedzam że coś z progesteronem, skoro co druga ciąża jest idealna, że plamien czy czegokolwiek niepokojącego. Ale dwie poroninone w poczatku 7 tc. Juz nawet przeszlo mi przez myśl, że te podrobione ciążę to były dziewczynki i ż tego powodu coś było nie tak, jakaś paranoja na tym punkcie. Hej Kasia, powodzenia w dalszych staraniach.
Z tego co widzialam często to właśnie sporo przed terminem @ wychodzily tak dziewczynom testy owu i oznaczaly ciążę [emoji6]Zdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
U mnie niestety szansa jak jedna na milion w tym cyklu Obawiam się, że cykl mi zupełnie zwariowałZ tego co widzialam często to właśnie sporo przed terminem @ wychodzily tak dziewczynom testy owu i oznaczaly ciążę [emoji6]
Nie mam pojęcia. Wiesz, nie bardzo jestem nimi zainteresowana dlatego też nie znam ceny.Widziałam te koszule na IG, fajne. A kojarzysz moze ile mają kosztowac? Bo ta informacja mi umknęła
Rozumiem, myslalam, ze gdzies Ci cena mignęła, bo wiem, ze sledzisz mame ginekologNie mam pojęcia. Wiesz, nie bardzo jestem nimi zainteresowana dlatego też nie znam ceny.