martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ja w temacie innym ciut: jak juz kazda z nas nacieszy sie dzidziusiami i ciążami i stwierdzi ze koniec z produkcja, to jaka anty bierzecie pod uwagę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślałam nad krążkiem antykoncepcyjnym lub wkładka hormonalna.Dziewczyny, a ja w temacie innym ciut: jak juz kazda z nas nacieszy sie dzidziusiami i ciążami i stwierdzi ze koniec z produkcja, to jaka anty bierzecie pod uwagę?
To będzie pierwsze [emoji20] Ja podejrzewam, że problemy z progesteronem zaczęły się po pierwszych tabletkach antykoncepcyjnych. Od tamtej pory mam straszne PMS i z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Puchną mi nogi, nadmiar wody, huśtawka nastrojów, piersi dostają najbardziej w kość i przez to mam coraz więcej rozstępów na nich i nie wygląda to za ładnie [emoji20] Ja miałam przy obu poronieniach plamienia kilka dni przed tak to się zaczynało [emoji21]Każda z moich 4 ciąż była z pierwszego cyklu. Po poronieniu tak samo była z pierwszego cyklu jaki był. [emoji848]To będzie twoje pierwsze dziecko? Ja jakoś nie odwiedzam że coś z progesteronem, skoro co druga ciąża jest idealna, że plamien czy czegokolwiek niepokojącego. Ale dwie poroninone w poczatku 7 tc. Juz nawet przeszlo mi przez myśl, że te podrobione ciążę to były dziewczynki i ż tego powodu coś było nie tak, jakaś paranoja na tym punkcie. Hej Kasia, powodzenia w dalszych staraniach.
Z tego co widzialam często to właśnie sporo przed terminem @ wychodzily tak dziewczynom testy owu i oznaczaly ciążę [emoji6]Zdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
U mnie niestety szansa jak jedna na milion w tym cykluZ tego co widzialam często to właśnie sporo przed terminem @ wychodzily tak dziewczynom testy owu i oznaczaly ciążę [emoji6]
Nie mam pojęcia.Widziałam te koszule na IG, fajne. A kojarzysz moze ile mają kosztowac? Bo ta informacja mi umknęła![]()
Rozumiem, myslalam, ze gdzies Ci cena mignęła, bo wiem, ze sledzisz mame ginekologNie mam pojęcia.Wiesz, nie bardzo jestem nimi zainteresowana dlatego też nie znam ceny.
![]()