Kaamilaaa
Fanka BB :)
Prolaktyne chyba w dowolnym dc [emoji848]Nie robilam. A prolaktyne w konkretnym dc trzeba robic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prolaktyne chyba w dowolnym dc [emoji848]Nie robilam. A prolaktyne w konkretnym dc trzeba robic?
Różnie mówią mój gin twierdzi, że między 2-5 dc, jeżeli z obciążeniem to najprawdopodobniej będziesz musiała mieć skierowanie od lekarza bo muszą podać tabNie robilam. A prolaktyne w konkretnym dc trzeba robic?
Pięknie ! Owocnych wakacyjnych starań nie życzę, bo mam nadzieję, że już wystarana fasola rośnie, ale oby to był ten super czas z wymarzonymi II.Laseczki, dziś mój ostatni dzień w pracy. Od jutra urlop 3 tyg [emoji173]️
Bo pewnie nic tam nie ma. Na nic się nie nastawiam, co ma być to będzie.Pięknie ! Owocnych wakacyjnych starań nie życzę, bo mam nadzieję, że już wystarana fasola rośnie, ale oby to był ten super czas z wymarzonymi II.
@Kasienka, trochę smutno zawsze, ale masz optymalne podejście, nie ma co się łamać. Jestem pewna, że wszystkie niedługo II zobaczymy.
@Migdalove, ja ślepa kicha i nie widzę drugiej kreski, ale mam kiepskie oko do pozytywów . Jak Dziewczyny widzą, to coś tam jest poza bielą. Trzymam kciuki!!!
@StarAnia, o cześć . Byłyśmy razem przez moment na wrześniówkach. Fajnie, że zaglądasz . Jak się czujesz na końcówce?
Uprzedzam, że ten cień cienia widzę tylko ja. Test bardzo czuły.
Zobacz załącznik 877740
Ja tak miałam przed poronieniem. Bolały zawsze, potwornie. Po poronieniu w ogóle ich nie czułam, nawet nie rosły przed @. Lekarz mówił,że to kwestia mocno indywidualna i faktycznie związane jest z hormonami.Dziewczyny czy którejś z Was zdarzyło się kiedyś, że mając miesiąc w miesiąc bardzo bolesne piersi przed @ w którymś cyklu nie bolały nic a nic ? Wiązało się to może z jakimiś problemami hormonalnymi ?
Problem jest wtedy kiedy bolą, jest to PMS a PMS to zaburzenie hormonów przed @. Być może w tym cyklu jest u ciebie wszystko ok.Dziewczyny czy którejś z Was zdarzyło się kiedyś, że mając miesiąc w miesiąc bardzo bolesne piersi przed @ w którymś cyklu nie bolały nic a nic ? Wiązało się to może z jakimiś problemami hormonalnymi ?
U mnie jest tak ze zawsze kilka dni przed @ piersi bola okrutnie, w poprzednim cyklu natomiast bylo inaczej bo piersi zaczely boleć juz dwa dni po owu a przestaly na dwa dni przed @ i jak teraz o tym myślę może to byl jakis objaw i ten moj cien na tescie którego na drugi dzien na kolejnym tescie juz nie bylo to moze rzeczywiscie byla biochemiczna..Dziewczyny czy którejś z Was zdarzyło się kiedyś, że mając miesiąc w miesiąc bardzo bolesne piersi przed @ w którymś cyklu nie bolały nic a nic ? Wiązało się to może z jakimiś problemami hormonalnymi ?