reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Lecze sie od 11 lat na niedoczynosc tarczycy i hasimoto. Tsh teraz mam bardzo ladne i jestem pod stala kontrola endokrynologa. Z badan tez robilam LH i FSH,AMH. W sumie jakie bym mogla jeszcze zrobic badania? I tak niestety mam tylko 1 jajnik.
A prolaktyna ? U mnie wyszła za wysoka, przy normie do bodajże 23 miałam ponad 30, często nawet ta po obciążeniu czego lekarze już czasami nie zlecają wychodzi nie taka i trzeba brać bromergon na obniżenie [emoji4] mam koleżankę starała się 3 miesiące, nie długo, ale same wiemy jakie to irytujące, prolaktyna wyszła jej w normie, ale przy tej górnej granicy, zaczęła brać bromergon i w tym samym cyklu była w ciąży ;)

To chyba normalne, że przychodzą czasami takie dni. Ważne żeby być w tym wszystkim razem. Mi już dzisiaj lepiej, choć pogoda nie nastraja pozytywnie, bo od rana leje. Będzie dobrze:tak:

O nie:( :(:(
dobrze, że jesteś silna kobieta. Za każdym razem podziwiam Twoja postawę. Uda nam się w końcu. A nasze dzieciaczki będą najbardziej wyczekane i wychuchane;) ściskam Cię mocno Kochana❤️

No ja to za ślepa jestem chyba;) ale trzymam kciuki z całych sił, niech ten zakręcony 22 cykl będzie tym upragniony i wyczekanym✊✊✊
Ja uwazam ze nie mam co sie zalamywac bo to tylko pogarsza sytuacje i dlatego wszystko na klate przyjmuje. Nie powiem przykro mi ale tak jak napisalas w koncu kazdej z nas sie uda i kazda bedzie skakac do nieba z radosci:)

Hej!
Migdalove widzę prześwit prześwitu, a to dlatego, że ja też taki miałam, pewnie nie pamiętasz! Tylko ja widziałam, na tym samym teście, a następnego dnia beta 43 ;)
Być może i coś kojarzę. :) Bo Ciebie na bank pamiętam! :)
Ja ogólnie w poprzedniej ciaży nie miałam ani jednego testu pozytywnego pomimo bety sięgającej ponad tysiąc. ;) Także wiesz, jest możliwość. Zrobię jeszcze może jutro test bo kupiłam dwa. Najwyżej wszystko wyjdzie już u ginekologa, bo będę szła prywatnie jakos w następnym tygodniu jak uda mi się tak szybko dostać. :)

Kasiu a nie myślałaś o konsultacji u innego lekarza? Nie namawiam Cię na zmiane, ale wiesz jakie jest moje zdanie o dr K. :) Czasem inny lekarz dojrzy coś, czego inny nie zauważył. Może pomyśl też o monotoringu? Zobaczysz, czy testy owu ppkrywają się z faktyczną owulacją-u mnie np nie zawsze sie pokrywały...
Biore taka opcje ale narazie zlego slowa na temat dr.K nie moge powiedziec. Umowie sie do niego na monitoring ale w kolejnym cyklu i jak dalej nie bedzie wychodzic to pomysle o konsultacji u innego doktora. Mysle by isc do tego co bylam konsultowac temat torbieli.

reklama
A prolaktyna ? U mnie wyszła za wysoka, przy normie do bodajże 23 miałam ponad 30, często nawet ta po obciążeniu czego lekarze już czasami nie zlecają wychodzi nie taka i trzeba brać bromergon na obniżenie [emoji4] mam koleżankę starała się 3 miesiące, nie długo, ale same wiemy jakie to irytujące, prolaktyna wyszła jej w normie, ale przy tej górnej granicy, zaczęła brać bromergon i w tym samym cyklu była w ciąży ;)
Nie robilam. A prolaktyne w konkretnym dc trzeba robic?

Do góry