Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kochana nie robie dzis. ja czuje napiety brzuch i lekki ból jak na @. czuje ze się rozkręci. Ja w tym cyklu raczej przepadłam.Kasieńka, wstawaj i rób, czekamy [emoji3] Malina, Ty też [emoji3]
Ale to może oznaczać ciążę a nie @ zrób testja kochana nie robie dzis. ja czuje napiety brzuch i lekki ból jak na @. czuje ze się rozkręci. Ja w tym cyklu raczej przepadłam.
ja mam złe przeczucia. serio potrzebuje jeszcze tego dnia dla upewnienia sie co się dzieje.Ale to może oznaczać ciążę a nie @ zrób test
Kurcze @Maliina @Kasienka3b czekam na wasze ||kreski jak na swoje
Buduje napiecie! nie nadazam odswiezac strony@Kasienka3b czekamy, czekamy pokazuj już te dwie krechy
Okresu brak a test wyglada tak...No to szybciutko szybciutko!
Może za wcześnie jest?Okresu brak a test wyglada tak...