reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Są foliany Solgara wpisz w google ;) a ja jestem ciekawa dlaczego na tych Folianach Solgar jest napisane że w ciąży po konsultacji z lekarzem czy coś takiego [emoji848]
wiem, sama je stosuje, miałam na myśli swanson a napisałam solgar :) Swansowna nie mogłam znaleźć

Ostatnia edycja:
reklama
Hej z rana dzisiaj u mnie temperatura spadła... Nigdy tak nie miałam odkąd mierze temp... Wczoraj ładny skok a dziś jakiś spadek tylko nie wiem czy nie jest to wina termometru bo nie chciał coś zakończyć pomiaru albo pokazywał temp 32,6 cały czas :szok: chyba że cykl bezowulacyjny... Oby nie....
Trzymam kciuki za testujace dzisiaj :)

Hej z rana dzisiaj u mnie temperatura spadła... Nigdy tak nie miałam odkąd mierze temp... Wczoraj ładny skok a dziś jakiś spadek tylko nie wiem czy nie jest to wina termometru bo nie chciał coś zakończyć pomiaru albo pokazywał temp 32,6 cały czas :szok: chyba że cykl bezowulacyjny... Oby nie....
Trzymam kciuki za testujace dzisiaj :)
Nawet dwa spadki w ciągu pierwszych 4 dni wyższej temperatury są dopuszczalne(ale nie 2 pod rząd), jeśli jutro znowu będzie wysoko to nie ma się czym martwić. Niektóre kobiety mają właśnie wzrost temp w formie takich "zębów" raz na jakiś czas albo za każdym razem.
Albo trzeba wymienić baterie w termometrze:)
Również trzymam kciuki za testujące, czekamy:))

I jak? Będzie test dzisiaj. Mam nadzieję, że nie ma @
Narazie nie ma. Bylam siusiu ze strachem i papier czysty. Nie wiem czy sie tak powoli rozkręca tym razem. Ale z testem zaczekam mimo wszystko. Wczoraj sie zalamalam lekko i jak M byl w sklepie napisalam mu zeby kupil mi piwo utopie smutki w %%% to wyobrazcie sobie ze normalnie kupilby 1 a tu 4pak i jeszcze jakies 1 inne na sprobowanie. Ale ze obserwowałam ze to plamienie wystapilo raz narazie tego piwa nie ruszylam.
Ogarnelo mnie przeczucie ze i tak ten cykl nie udal się.

Ale jestem na zwolnieniu lekarskim i zaplanowalam sobie ze jesli sie @ nie rozkreci to we wtorek pojde do mojego gina prywatnie. Zrobie cytologie poproszę o tsh i prolaktyne i będę oczekiwać juz wynikow i wiedziec mniej wiecej czy z tym wszystko w porządku.

Ostatnia edycja:
Narazie nie ma. Bylam siusiu ze strachem i papier czysty. Nie wiem czy sie tak powoli rozkręca tym razem. Ale z testem zaczekam mimo wszystko. Wczoraj sie zalamalam lekko i jak M byl w sklepie napisalam mu zeby kupil mi piwo utopie smutki w %%% to wyobrazcie sobie ze normalnie kupilby 1 a tu 4pak i jeszcze jakies 1 inne na sprobowanie. Ale ze obserwowałam ze to plamienie wystapilo raz narazie tego piwa nie ruszylam.
Ogarnelo mnie przeczucie ze i tak ten cykl nie udal się.

Ale jestem na zwolnieniu lekarskim i zaplanowalam sobie ze jesli sie @ nie rozkreci to we wtorek pojde do mojego gina prywatnie. Zrobie cytologie poproszę o tsh i prolaktyne i będę oczekiwać juz wynikow i wiedziec mniej wiecej czy z tym wszystko w porządku.
Trzymam kciuki by wcale nie przyszla @✊✊

reklama
Do góry