reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W ogóle hej wam! U mnie nadal okresu nie ma, wczoraj wieczorem tylko okrutnie bolał mnie brzuch...
Migdalove, ten cykl to może być jednorazowy wybryk organizmu. W zeszłe lato miałam cykl 42-dniowy, przy normalnych 29-30 dni. Tak się czasem zdarza, organizm nie komputer [emoji57]

reklama
@Kasienka3b, @Maliina ciągle trzymam kciuki za cykle 9 miesięczne :)

A ja witam się w 1 dc no i w 7 cyklu starań. Chyba wywołałam sobie @, bo wczoraj wieczorem pierwszy raz pomyślałam, że w niedzielę zatestuję. A tu @ zrobiła mi psikusa i przyszla;) na szczęście nie byłam jakoś nakręcona i przyjęłam to na klatę ze spokojem. Chociaż tak trochę przykro mi jest mimo wszystko. W tym cyklu wracam do mierzenia temp. i testów owu. No i cieszę się ,że ten cykl nie był aż tak krótki jak poprzedni, bo 25 dniowy a poprzedni tylko 22 dniowy. Chociaż kiedyś zanim zaczęłam się starać miałam cykle 27-28 czyli książkowo a teraz jak na złość coś swirują ;)
Trzymam kciuki za ten cykl!

@Kasienka3b, @Maliina ciągle trzymam kciuki za cykle 9 miesięczne :)

A ja witam się w 1 dc no i w 7 cyklu starań. Chyba wywołałam sobie @, bo wczoraj wieczorem pierwszy raz pomyślałam, że w niedzielę zatestuję. A tu @ zrobiła mi psikusa i przyszla;) na szczęście nie byłam jakoś nakręcona i przyjęłam to na klatę ze spokojem. Chociaż tak trochę przykro mi jest mimo wszystko. W tym cyklu wracam do mierzenia temp. i testów owu. No i cieszę się ,że ten cykl nie był aż tak krótki jak poprzedni, bo 25 dniowy a poprzedni tylko 22 dniowy. Chociaż kiedyś zanim zaczęłam się starać miałam cykle 27-28 czyli książkowo a teraz jak na złość coś swirują ;)
Oj nie lubie tego ale 3mam kciuki za Twoj kolejny cykl i oby okazal sie udanym:*

Witajcie u mnie dzisiaj 21 dc narazie żadnych objawów fasolkowych ani przeczuć nie mam. Trzymam kciuki za wasze najbliższe testy.
A wiecie co ostatnio przeczytałam na kartce z kalendarza? Że test ciążowy najlepiej wykonać 10 dni PO terminie spodziewanej miesiączki ciekawe czy któraś z nas by tyle wytrzymała?

Dziewczyny a przypomnijcie,ile zazwyczaj trwają Wam cykle? Bo brzmi to obiecujaco :)
Kasia przed okresem tez Cie zazwyczaj cycki bola?
Max 32dni.

Czekam z niecierpliwością! :)

@Maliina a Ty jutro też testujesz?
Nie. Wstrzymam sie do poniedziałku i wtedy tez zrobie bete.

Opiszcie mi ten bol piersi. Mnie wczoraj trochę w lewej i dzis w drugiej tak mocno pulsowalo i takie klucia czulam ale po bokach zewnętrznych

Migdalove, ten cykl to może być jednorazowy wybryk organizmu. W zeszłe lato miałam cykl 42-dniowy, przy normalnych 29-30 dni. Tak się czasem zdarza, organizm nie komputer [emoji57]
A właśnie jak komputer, potrafi szwankować jak tylko wejdzie mały 'wirus'. ;p
Mnie osobiście dziwi, mam wrażenie, że euthyrox na mnie już nie działa. Ale tak jak wcześniej pisałam, antybiotyki, stres i wszystko może być jasne. Śmiejemy się, że może dopiero tydzień temu miałam owulacje, ale to nie możliwe raczej chociaż bywa różnie.

A co do długich cykli to 42 dniowy przed leczeniem to było u mnie super! Jak zazwyczaj miałam 60-80dniowe, a PMS trwał od 14dc i tak ciągle aż dostałam okres. To był koszmar! Teraz prawie rok 27-28 dniowe cykle przy leczeniu euthyroxem więc jak nagle mój cykl się wydłuża to panika w głowie.

reklama
Do góry