reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Teraz ladnie powiem dzien dobry:)
Ja dzis 27dc a 13dp. Brzuch,cycki i plecy bola. Jutro z rana testuje. Czekawe czy mi sie uda czy tak jak zawsze @ odrazu przyjdzie.

reklama
Wyszedł mi jeden maly syfek ale nie przesadza niczego:p w pierwszej ciazy duzo mi wysypywalo.. Kazdy mowil ze corka bo urodę mamie zabiera i choc nie wierze w takie rzeczy to byla corka:p

34dc.. I oby trwal wieki:)

Wyszedł mi jeden maly syfek ale nie przesadza niczego:p w pierwszej ciazy duzo mi wysypywalo.. Kazdy mowil ze corka bo urodę mamie zabiera i choc nie wierze w takie rzeczy to byla corka:p

To mi nikt nie wierzył że ma być córka [emoji23] bo że 'za ładnie wyglądam' [emoji23]

Ja dzis 27dc a 13dp. Brzuch,cycki i plecy bola. Jutro z rana testuje. Czekawe czy mi sie uda czy tak jak zawsze @ odrazu przyjdzie.

Dziewczyny a przypomnijcie,ile zazwyczaj trwają Wam cykle? Bo brzmi to obiecujaco :)
Kasia przed okresem tez Cie zazwyczaj cycki bola?

@Kasienka3b, @Maliina ciągle trzymam kciuki za cykle 9 miesięczne :)

A ja witam się w 1 dc no i w 7 cyklu starań. Chyba wywołałam sobie @, bo wczoraj wieczorem pierwszy raz pomyślałam, że w niedzielę zatestuję. A tu @ zrobiła mi psikusa i przyszla;) na szczęście nie byłam jakoś nakręcona i przyjęłam to na klatę ze spokojem. Chociaż tak trochę przykro mi jest mimo wszystko. W tym cyklu wracam do mierzenia temp. i testów owu. No i cieszę się ,że ten cykl nie był aż tak krótki jak poprzedni, bo 25 dniowy a poprzedni tylko 22 dniowy. Chociaż kiedyś zanim zaczęłam się starać miałam cykle 27-28 czyli książkowo a teraz jak na złość coś swirują ;)

U mnie też te wolne hormony niskie, ale TSH podniesione, dodatkowo mam trochę uszkodzoną tarczycę i torbielke na tarczycy, teraz mam jeszcze do zrobienia badanie anty-TGG bodajże i za 3 tyg kontrol, narazie łykam euthyrox 25 i oby on pomógł ;) ciekawe czy leki będę musiała już brać cały czas [emoji848] Zobacz załącznik 876983
Ja jestem na Euthyroxie 50 , ale teraz w ciąży tsk spadło mi do 0,170. Przed ciążą miałam lekko ponad 2. Taki spadek podobno jest ok, tak mówił mi i mój gin i moja endokrynolog niezależnie. Jest to wynik działania hormonu bHCG
Kasia :) kciuki zaciśnięte :)
@Kasienka3b, @Maliina ciągle trzymam kciuki za cykle 9 miesięczne :)

A ja witam się w 1 dc no i w 7 cyklu starań. Chyba wywołałam sobie @, bo wczoraj wieczorem pierwszy raz pomyślałam, że w niedzielę zatestuję. A tu @ zrobiła mi psikusa i przyszla;) na szczęście nie byłam jakoś nakręcona i przyjęłam to na klatę ze spokojem. Chociaż tak trochę przykro mi jest mimo wszystko. W tym cyklu wracam do mierzenia temp. i testów owu. No i cieszę się ,że ten cykl nie był aż tak krótki jak poprzedni, bo 25 dniowy a poprzedni tylko 22 dniowy. Chociaż kiedyś zanim zaczęłam się starać miałam cykle 27-28 czyli książkowo a teraz jak na złość coś swirują ;)
Buuuu..... powiem Ci, że dzisiaj w nocy nie mogłam spać i tak myślałam o Tobie jak Ci się cykl układa. ehh.. szkoda. W takim razie życzę owocnego cyklu :) :) oby zakończył się pozytywnie - dosłownie i w przenośni :)

Dziewczyny a przypomnijcie,ile zazwyczaj trwają Wam cykle? Bo brzmi to obiecujaco :)
Kasia przed okresem tez Cie zazwyczaj cycki bola?
Czasami bola ale nie zawsze a teraz mam je jak kamienie tak ciezkie. U mnie cykle trwaja przewaznie od 23 do 28d. Ostatni cykl trwal 27d wiec dlatego tez jutro spodziewam sie @ ale oby ona nie przyszla.

reklama
Do góry