reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Teraz ladnie powiem dzien dobry:)
Ja dzis 27dc a 13dp. Brzuch,cycki i plecy bola. Jutro z rana testuje. Czekawe czy mi sie uda czy tak jak zawsze @ odrazu przyjdzie.

reklama
Wyszedł mi jeden maly syfek ale nie przesadza niczego:p w pierwszej ciazy duzo mi wysypywalo.. Kazdy mowil ze corka bo urodę mamie zabiera i choc nie wierze w takie rzeczy to byla corka:p

34dc.. I oby trwal wieki:)

Wyszedł mi jeden maly syfek ale nie przesadza niczego:p w pierwszej ciazy duzo mi wysypywalo.. Kazdy mowil ze corka bo urodę mamie zabiera i choc nie wierze w takie rzeczy to byla corka:p

To mi nikt nie wierzył że ma być córka [emoji23] bo że 'za ładnie wyglądam' [emoji23]

Ja dzis 27dc a 13dp. Brzuch,cycki i plecy bola. Jutro z rana testuje. Czekawe czy mi sie uda czy tak jak zawsze @ odrazu przyjdzie.

Dziewczyny a przypomnijcie,ile zazwyczaj trwają Wam cykle? Bo brzmi to obiecujaco :)
Kasia przed okresem tez Cie zazwyczaj cycki bola?

@Kasienka3b, @Maliina ciągle trzymam kciuki za cykle 9 miesięczne :)

A ja witam się w 1 dc no i w 7 cyklu starań. Chyba wywołałam sobie @, bo wczoraj wieczorem pierwszy raz pomyślałam, że w niedzielę zatestuję. A tu @ zrobiła mi psikusa i przyszla;) na szczęście nie byłam jakoś nakręcona i przyjęłam to na klatę ze spokojem. Chociaż tak trochę przykro mi jest mimo wszystko. W tym cyklu wracam do mierzenia temp. i testów owu. No i cieszę się ,że ten cykl nie był aż tak krótki jak poprzedni, bo 25 dniowy a poprzedni tylko 22 dniowy. Chociaż kiedyś zanim zaczęłam się starać miałam cykle 27-28 czyli książkowo a teraz jak na złość coś swirują ;)

U mnie też te wolne hormony niskie, ale TSH podniesione, dodatkowo mam trochę uszkodzoną tarczycę i torbielke na tarczycy, teraz mam jeszcze do zrobienia badanie anty-TGG bodajże i za 3 tyg kontrol, narazie łykam euthyrox 25 i oby on pomógł ;) ciekawe czy leki będę musiała już brać cały czas [emoji848] Zobacz załącznik 876983
Ja jestem na Euthyroxie 50 , ale teraz w ciąży tsk spadło mi do 0,170. Przed ciążą miałam lekko ponad 2. Taki spadek podobno jest ok, tak mówił mi i mój gin i moja endokrynolog niezależnie. Jest to wynik działania hormonu bHCG
Kasia :) kciuki zaciśnięte :)
@Kasienka3b, @Maliina ciągle trzymam kciuki za cykle 9 miesięczne :)

A ja witam się w 1 dc no i w 7 cyklu starań. Chyba wywołałam sobie @, bo wczoraj wieczorem pierwszy raz pomyślałam, że w niedzielę zatestuję. A tu @ zrobiła mi psikusa i przyszla;) na szczęście nie byłam jakoś nakręcona i przyjęłam to na klatę ze spokojem. Chociaż tak trochę przykro mi jest mimo wszystko. W tym cyklu wracam do mierzenia temp. i testów owu. No i cieszę się ,że ten cykl nie był aż tak krótki jak poprzedni, bo 25 dniowy a poprzedni tylko 22 dniowy. Chociaż kiedyś zanim zaczęłam się starać miałam cykle 27-28 czyli książkowo a teraz jak na złość coś swirują ;)
Buuuu..... powiem Ci, że dzisiaj w nocy nie mogłam spać i tak myślałam o Tobie jak Ci się cykl układa. ehh.. szkoda. W takim razie życzę owocnego cyklu :) :) oby zakończył się pozytywnie - dosłownie i w przenośni :)

Dziewczyny a przypomnijcie,ile zazwyczaj trwają Wam cykle? Bo brzmi to obiecujaco :)
Kasia przed okresem tez Cie zazwyczaj cycki bola?
Czasami bola ale nie zawsze a teraz mam je jak kamienie tak ciezkie. U mnie cykle trwaja przewaznie od 23 do 28d. Ostatni cykl trwal 27d wiec dlatego tez jutro spodziewam sie @ ale oby ona nie przyszla.

reklama
Do góry