reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A betę trzeba wykonać na czczo ?
Ile kosztuje jedno badania ? Druga wykonać po dwóch dniach ?:)

Ja płaciłam 25 zł. Nie trzeba być na czczo jednak lepiej zrobić o tej samej porze po 2 dniach. Np robisz jutro o 9 to w czwartek też o 9 :) beta musi wzrosnąć niby o 66%, ale gdzie nie czytam to wzrasta więcej :p trzymam kciuki:*

Hej dziewczynki wpadłam z grudniowek 2018, gdy sie staralam udzielalam sie tu czasem:) chciałam pogratulować dziewczynom które ujrzały 2 kreseczki, trzymam kciuki za testujace I wysyłam ciążowe fluidki;) @Sliim Ty z Torunia jesteś tak samo jak ja, do jakiego gina chodzisz?
Ja chodzę do Grażyny Weiss na NFZ mam do niej zaufanie bo mimo koleżankom uratowała ciaze i ma jakiegoś kolegę na Bielanach wiec jak jest coś nie tak to tam wysyła na specjalistyczne badania :) a Ty?

Słyszałam o niej moje znajome też chwalily sobie ją, ja to chodzę prywatnie do Kocha, pracuje na Bielanach ;) na kiedy masz TP?

Cześć laski :)

Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta :)
Jestem numerem 15 w tabelce tych którym się udało.
Niestety szczęście nie trwało długo.
Poroniłam 29 marca - 9tc. Nigdy nie pojawiło się serduszko u mojego maluszka

Mocno przeżyłam tą stratę...
Na szczęście już jest lepiej !

W zeszłym tygodniu byłam u lekarza i dostaliśmy zielone światło - wiec zaczynamy

W związku z tym mam pytanko :)
Wg cyklu płodne zaczęłam 30 czerwca.
29 zrobiłam pierwszy test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Od tamtego czasu codziennie robię test o mam już 6 pozytywnych...
Kurczę sama nie wiem co to znaczy, a WIEM, że jest tutaj sporo EKSPERTEK w tych tematach ❤️❤️❤️

Pomocy

Ja sie nie znam za bardzo .. Ja mam pozytyw 1 dzien pozniej juz blade kreseczki. Dzis mialam dosłownie cień cienia.

Owocnych starań życzę.

reklama
Do góry