reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kasienka3b zapraszam:) ja jutro sie do nich dobiore:)

Zrobilam przed chwila jeszcze jeden test z allegro i jest nadal ciemniejszy niz wcześniejsze. Czy to mozliwe miec tak późno owulacje? Dzis mam 22dc a cykle 31-32 dniowe. Jakos zmartwilam się... Naczytalam się ze krótka faza lutealna może świadczyć o niepłodności kobiety.

Ale sie strachu najadlam. Śpię smacznie w końcu po 1szej...maz oglądał coś na laptopie i nagle ktoś wali nam w drzwi.. Serce prawie mi wyskoczyło z takiej pobudki.. A maz mimo zakazu mojego po chwili otworzył drzwi...ale nikogo juz nie było. Teraz zasnąć nie mogę i zobaczyłam że mamy 1 lipca. Zlozylam przy okazji wniosek "dobry start" i mam juz z głowy.
A moze testy zwyczajnie zawodzą? Ja bym im tak na 100% nie wierzyła bo nie zawsze sie sprawdzają..
Dzień dobry.
Melduję, że temp. rośnie. Ładne 36,73 dziś.

To możliwe by mi się skrócił nagle cykl o tydzień? Brałam lukrecję, może to ten powód? Ból wciąż jak na @.
Ktory masz dc ?
Poprzedni ci sie skrocil o tydzien ?

mnie tak wieczorem bolał brzuch jak na okres i piersi ze bylam przekonana ze rano temp spadnie i @ przyjdzie a tu sie okazało ze urosła [emoji57]

A moze testy zwyczajnie zawodzą? Ja bym im tak na 100% nie wierzyła bo nie zawsze sie sprawdzają..Ktory masz dc ?
Poprzedni ci sie skrocil o tydzien ?

mnie tak wieczorem bolał brzuch jak na okres i piersi ze bylam przekonana ze rano temp spadnie i @ przyjdzie a tu sie okazało ze urosła [emoji57]

Poprzedni jak w zegarku 32 dni. A teraz szok jakiś. W życiu nie miałam tak krótkich cykli.
Ale od dwóch dni ból jak na @. Wczoraj wieczorem takie bulgotanie było - jakby wewnętrzne bąbelki pływały. Dziś od rana też lekki ból @ i kłucie prawego jajnika. No i temp. wzrosła

Poprzedni jak w zegarku 32 dni. A teraz szok jakiś. W życiu nie miałam tak krótkich cykli.
Ale od dwóch dni ból jak na @. Wczoraj wieczorem takie bulgotanie było - jakby wewnętrzne bąbelki pływały. Dziś od rana też lekki ból @ i kłucie prawego jajnika. No i temp. wzrosła

To czekaj bo nie rozumiem skrocil ci sie cykl to znaczy przyszedl juz @?
Bol jak na @ wcale nie oznacza ze ci sie cykl skrocil.. no przy takiej temperaturze to na pewno jeszcze nie przyjdzie..
Ktory masz dc ? Ile dpo ?
Tez tak mam wczoraj myślałam ze oszaleje bo tak mnie bolalo jak na okres i bylam pewna ze rano temp spadnie a tu niespodzianka..

To czekaj bo nie rozumiem skrocil ci sie cykl to znaczy przyszedl juz @?
Bol jak na @ wcale nie oznacza ze ci sie cykl skrocil.. no przy takiej temperaturze to na pewno jeszcze nie przyjdzie..
Ktory masz dc ? Ile dpo ?
Tez tak mam wczoraj myślałam ze oszaleje bo tak mnie bolalo jak na okres i bylam pewna ze rano temp spadnie a tu niespodzianka..

Wg wyliczeń płodne miałam mieć za tydzień, wyszły na teraz niby. Albo starania idealnie w czas i szykuje się fasola (daj Panie!) albo zwariowałam [emoji23]

Dziś 13dc - wg Apki czytającej owu dziś poziom LH to 26, więc wciąż wzrost. Aż dziwne by doszło już do zapłodnienia. Coś mi tu źle wylicza. Chyba dla pewności dziś pójdziemy poserduszkować [emoji173]️ ale tak mnie boli jak na @ że niekoniecznie mam ochotę.

Zobacz załącznik 872584

IMG_1819.JPG

Coś mi tam zablokowało. Więc wstawiam wykres jeszcze raz.

Załączniki

• IMG_1819.JPG
    IMG_1819.JPG
    288 KB · Wyświetleń: 254
reklama
Do góry