reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Kasienka3b zapraszam:) ja jutro sie do nich dobiore:)

Zrobilam przed chwila jeszcze jeden test z allegro i jest nadal ciemniejszy niz wcześniejsze. Czy to mozliwe miec tak późno owulacje? Dzis mam 22dc a cykle 31-32 dniowe. Jakos zmartwilam się... Naczytalam się ze krótka faza lutealna może świadczyć o niepłodności kobiety.

Ale sie strachu najadlam. Śpię smacznie w końcu po 1szej...maz oglądał coś na laptopie i nagle ktoś wali nam w drzwi.. Serce prawie mi wyskoczyło z takiej pobudki.. A maz mimo zakazu mojego po chwili otworzył drzwi...ale nikogo juz nie było. Teraz zasnąć nie mogę i zobaczyłam że mamy 1 lipca. Zlozylam przy okazji wniosek "dobry start" i mam juz z głowy.
A moze testy zwyczajnie zawodzą? Ja bym im tak na 100% nie wierzyła bo nie zawsze sie sprawdzają..
Dzień dobry.
Melduję, że temp. rośnie. Ładne 36,73 dziś.

To możliwe by mi się skrócił nagle cykl o tydzień? Brałam lukrecję, może to ten powód? Ból wciąż jak na @.
Ktory masz dc ?
Poprzedni ci sie skrocil o tydzien ?

mnie tak wieczorem bolał brzuch jak na okres i piersi ze bylam przekonana ze rano temp spadnie i @ przyjdzie a tu sie okazało ze urosła [emoji57]

A moze testy zwyczajnie zawodzą? Ja bym im tak na 100% nie wierzyła bo nie zawsze sie sprawdzają..Ktory masz dc ?
Poprzedni ci sie skrocil o tydzien ?

mnie tak wieczorem bolał brzuch jak na okres i piersi ze bylam przekonana ze rano temp spadnie i @ przyjdzie a tu sie okazało ze urosła [emoji57]

Poprzedni jak w zegarku 32 dni. A teraz szok jakiś. W życiu nie miałam tak krótkich cykli.
Ale od dwóch dni ból jak na @. Wczoraj wieczorem takie bulgotanie było - jakby wewnętrzne bąbelki pływały. Dziś od rana też lekki ból @ i kłucie prawego jajnika. No i temp. wzrosła

Poprzedni jak w zegarku 32 dni. A teraz szok jakiś. W życiu nie miałam tak krótkich cykli.
Ale od dwóch dni ból jak na @. Wczoraj wieczorem takie bulgotanie było - jakby wewnętrzne bąbelki pływały. Dziś od rana też lekki ból @ i kłucie prawego jajnika. No i temp. wzrosła

To czekaj bo nie rozumiem skrocil ci sie cykl to znaczy przyszedl juz @?
Bol jak na @ wcale nie oznacza ze ci sie cykl skrocil.. no przy takiej temperaturze to na pewno jeszcze nie przyjdzie..
Ktory masz dc ? Ile dpo ?
Tez tak mam wczoraj myślałam ze oszaleje bo tak mnie bolalo jak na okres i bylam pewna ze rano temp spadnie a tu niespodzianka..

To czekaj bo nie rozumiem skrocil ci sie cykl to znaczy przyszedl juz @?
Bol jak na @ wcale nie oznacza ze ci sie cykl skrocil.. no przy takiej temperaturze to na pewno jeszcze nie przyjdzie..
Ktory masz dc ? Ile dpo ?
Tez tak mam wczoraj myślałam ze oszaleje bo tak mnie bolalo jak na okres i bylam pewna ze rano temp spadnie a tu niespodzianka..

Wg wyliczeń płodne miałam mieć za tydzień, wyszły na teraz niby. Albo starania idealnie w czas i szykuje się fasola (daj Panie!) albo zwariowałam [emoji23]

Dziś 13dc - wg Apki czytającej owu dziś poziom LH to 26, więc wciąż wzrost. Aż dziwne by doszło już do zapłodnienia. Coś mi tu źle wylicza. Chyba dla pewności dziś pójdziemy poserduszkować [emoji173]️ ale tak mnie boli jak na @ że niekoniecznie mam ochotę.

Zobacz załącznik 872584

IMG_1819.JPG

Coś mi tam zablokowało. Więc wstawiam wykres jeszcze raz.

Załączniki

• IMG_1819.JPG
    IMG_1819.JPG
    288 KB · Wyświetleń: 251
reklama
Do góry