co to za apka? widac roznice. zaczyna sie dziac.@Maliina u mnie dziś taka krecha. Wiem, że to nie pozytyw owu ale widać, że coś się dzieje. Też miałam wcześniej cień cienia, jak widać.
Zobacz załącznik 872412
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co to za apka? widac roznice. zaczyna sie dziac.@Maliina u mnie dziś taka krecha. Wiem, że to nie pozytyw owu ale widać, że coś się dzieje. Też miałam wcześniej cień cienia, jak widać.
Zobacz załącznik 872412
co to za apka? widac roznice. zaczyna sie dziac.
na androida go nie widze.. widze jakies inne ale pokazuja mi slabsze testy z lepsza pigmentacja od tego z domowe laboratorium;pFEMOMETER
mi pokazuje na etapie 86%.. sciemnia mnie chybaWiesz z tą apką to też różnie. Duzo zależy od tego kiedy robisz test i kiedy robisz fotę. Bo jak wiadomo światło tu dużo daje. Robiłam test koło 16/17 i już pokazało mi 0, gdzie koło 14 było 23.
U mnie ciągnięcia z jajnika z którego była owulacja, ból jak na @ i parcie na pęcherz nawet po wyjściu z kibelka to były objawy zagnieżdżania się zarodka. Jakoś właśnie 6-7 dpo się zaczęło.Ból w okolicach jajnika w 6dpo. Co może oznaczać? Liczę, że z tego jajnika była owu bo po drugiej stronie nie mam jajowodu.
A w poprzednim cyklu bolało mnie po drugiej stronie (choć krócej). Liczę, że jest szansa!
U mnie ciągnięcia z jajnika z którego była owulacja, ból jak na @ i parcie na pęcherz nawet po wyjściu z kibelka to były objawy zagnieżdżania się zarodka. Jakoś właśnie 6-7 dpo się zaczęło.