reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wiesz z tą apką to też różnie. Duzo zależy od tego kiedy robisz test i kiedy robisz fotę. Bo jak wiadomo światło tu dużo daje. Robiłam test koło 16/17 i już pokazało mi 0, gdzie koło 14 było 23.

Co ma być to będzie. Dziś dla pewności [emoji173]️ nie będzie. Poza tym brzuch mnie boli jak na @ cały dzień i nie bardzo mam ochotę na przytulanki.

Ból w okolicach jajnika w 6dpo. Co może oznaczać? Liczę, że z tego jajnika była owu bo po drugiej stronie nie mam jajowodu.
A w poprzednim cyklu bolało mnie po drugiej stronie (choć krócej). Liczę, że jest szansa!

Ból w okolicach jajnika w 6dpo. Co może oznaczać? Liczę, że z tego jajnika była owu bo po drugiej stronie nie mam jajowodu.
A w poprzednim cyklu bolało mnie po drugiej stronie (choć krócej). Liczę, że jest szansa!
U mnie ciągnięcia z jajnika z którego była owulacja, ból jak na @ i parcie na pęcherz nawet po wyjściu z kibelka to były objawy zagnieżdżania się zarodka. Jakoś właśnie 6-7 dpo się zaczęło.

reklama
Do góry